TV-Nyt

Maria Månson ny vært på Kulturmagasinet Gejst

Fra slutningen af august bliver det en ny vært, der går på opdagelse i kulturens verden i ’Kulturmagasinet Gejst’ på DR1. Maria Månson, som mange kender som vært på ’Filmselskabet’ og ’Sprogquizzen’ på DR K, afløser Louise Wolff på værtsposten.

Maria Månson har en kandidatgrad i film- og medievidenskab med speciale i audiovisuel formidling fra Københavns Universitet og er bachelor i litteraturvidenskab, moderne kultur og kulturformidling. Hun har været vært på ’Filmselskabet’ de seneste syv år.

”Maria Månson og ’Kulturmagasinet ’Gejst’ er et fantastisk match. Maria er en rigtig dygtig vært, der brænder for kultur, og hun er fremragende til at være nysgerrig på brugernes vegne. Så med hende som vært, er jeg sikker på, at rigtig mange seere vil følge med i ’Kulturmagasinet ’Gejst’ og opleve, hvad der sker i kulturens verden,” siger Christian Lindhardt, der er indholdschef i DR Nyheder.

En naturlig forlængelse

Selv kalder Maria Månson værtsjobbet på ’Gejst’ for drømmejobbet, som hun ikke vidste, hun drømte om.

”Jeg synes, ’Kulturmagasinet Gejst’ er er en naturlig forlængelse af det, jeg laver i ’Filmselskabet’, og min lyst til kulturformidling begrænser sig ikke til filmmediet alene,” siger Maria Månson.

Hun tilføjer, at hun – som mor til to børn – meget nemt kan relatere sig til, at livet nogle gange går for stærkt, til at man kan nå at orientere sig i alle kulturtilbud.

”Derfor glæder jeg mig også som et lille barn til at være med til at være med til at udforske, formidle og præsentere nogle af de mennesker, der skaber kulturen og de værker, de frembringer,” siger Maria Månson.

’Kulturmagasinet Gejst’ bliver sendt onsdage klokken 21.55 på DR1, og det sidste program før sommerferien kan ses i denne uge.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button