TV-Nyt

Maj på Viasat Crime

Fik du ikke set 3. sæson af Dexter? Så har du muligheden for at se hele serien på Viasat Crime i maj måned, der også bÿder på canadisk thriller og engelsk drama fra BBC.

Hidden Crimes
Canadisk thriller

Julia modtager et postkort fra sin bror, Max, der er i fængsel, og det skal vise sig, at det er det første kort i rækken, der kan føre hende på sporet af de penge, som han stjal fra en bank i Philadelphia. Men Julia opdager hurtigt, at hun har hendes brors medskyldige i hælene og de er villige til at gøre hvad som helst for at få fat i pengene.

Tirsdag den 18/5 kl. 21.30                                

Dexter
Amerikansk spændingsserie

Dexter Morgan arbejder for politiet i Miami som retsmedicinsk ekspert i blodmønstre. Men han er også en koldblodet seriemorder, som tager loven i egen hånd, når han føler, at politiet ikke er i stand til at handle retfærdigt. Dexter må skjule sit dobbeltliv fra sin søster, sin kæreste og sine kolleger. International anerkendt og prisvindende serie.

Onsdage og søndage fra den 26/5 kl. 21.00

The Best Man
Drama fra BBC

Peter og Michael er bedste venner. De deler en grum hemmelighed, som knytter dem særligt sammen. En dag kommer Kate ind i billedet og forelsker sig i Michael, hvilket bestemt ikke passer Peter. Hvorfor har han så svært ved at acceptere deres kærlighed?

Langsomt begynder Kate at finde ud af, hvilken hemmeligehed de to venner deler.

Fredag den 28/5 kl. 21.00

I samme kategori

Back to top button