TV-Nyt

Magtskifte i USA

- sådan dækkes News Joe Biden indsættelsen på TV 2 og DR

Onsdag 20. januar indsættes Joe Biden som USAs 46. præsident. TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 PLAY begynder transmissionen klokken 12.30 dansk tid og samsender frem til klokken 19, mens NEWS fortsætter dækningen resten af aftenen. Værter i studiet i København er Poul Erik Skammelsen og Cecilie Beck, og de har besøg af TV 2s faste USA-eksperter Torsten Jansen og Mirco Reimer-Elster, andre USA-kendere, tidligere udenrigsministre, herboende amerikanere, Trump-støtter m.fl.

Et stærkt hold af korrespondenter er med fra USA – med TV 2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz i en nøglerolle og med solid opbakning fra Ulla Terkelsen, Rasmus Tantholdt, Divya Das og Celina Liv Danielsen.

Indsættelsen af Joe Biden bliver væsentligt anderledes end andre indsættelser. Det skyldes ikke alene Trump, men i endnu højere grad coronaen og et kolossalt fokus på sikkerheden i Washington – og større bekymring for uro.

På DR1 sendes der fra 16:00 – 18:30 og 18:30 – 21:00 på DR2. Johannes Langkilde og gæster kommenterer begivenhederne fra studiet, og DR’s korrespondenter er klar med reaktioner og analyser fra USA.

20 jan 2021 12:30
TV 2 TV 2 Play

Magtskifte i USA TV 2 TV 2 Play
Nyheder

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button