TV-NytRadio og Podcast Nyt

Mads Steffensen forlader DR

- Sara Bro bliver ny vært på ’Monopolet’

Siden 2003 har ’Mads & Monopolet’ givet lytterne først på P3 og siden P4 gode råd til at løse deres dilemmaer. ’Monopolet’ er i dag et flagskib på P4 og som podcast på DR Lyd – aktuelt som det mest downloadede og streamede program.

Det populære program fortsætter, som vi kender det, men altså nu med ny vært. Fra årsskiftet skilles Mads og ’Monopolet’s veje. Mads Steffensen stopper som vært, og Sara Bro overtager tjansen med at styre programmet og ’Monopolet’, der kommer med forslag til løsninger på lytternes dilemmaer.

Udskiftningen af vært sker, da Mads Steffensen efter mange år i DR har valgt at stoppe som vært.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg vil gerne takke Mads for de mange år, hvor han har været lytternes og seernes lune selskab, og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke. Nu får vi en ny, men samtidig garvet vært på ’Monopolet’, og jeg glæder mig så meget til at følge Sara i hendes nye rolle. Sara er ikke bare en blændende radiovært, hun kommer også med en god portion livserfaring, humor og nærvær, siger DR’s radiochef Anette Kokholm.

Selv siger Mads Steffensen om sine år i DR og fremtiden:

– Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag. Jeg har været vært på næsten 170 udgaver af ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning og store shows. Nu skaber jeg et andet arbejdsliv, og jeg glæder mig til det nye, jeg skal i gang med. Tak til alle, fordi I så og lyttede med. Og tak til DR, som altid vil være noget særligt for mig.

Mads Steffensens farvel som DR-vært betyder, at der også skal findes ny vært til ’Alle mod 1’ samt ’Kender Du Typen?’ De nye værter vil blive meldt ud i det kommende år.

Mads Steffensen melder selv at han fremover blandt andet skal lave programmet ‘Mads & A-holdet’, som er et nyt program i podcastformat på podcasttjenesten Podimo.

Kilde: DR presse

Image

I samme kategori

Back to top button