TV-Nyt

Mads Laudrup ny vært på TV3’s Superliga dækning

Mads Laudrup TV3 SportNår Alka Superliga efter sommerferien starter op med ny struktur og ekstra kampe, kommer seerne på TV3’s kanaler til at stifte bekendtskab med et nyt værtsansigt i forbindelse med dækningen af landets bedste fodboldrække.

Den tidligere FCK-, HB Køge-, Helsingør- og Hobrospiller, og nuværende hygge-spiller på serieholdet FC Græsrødderne, Mads Laudrup, tager nemlig et nyt karriereskridt, når han debuterer som fodboldvært på TV3 SPORT. Det bliver primært i forbindelse med Superligaen, at man vil kunne møde Mads Laudrup, som både qva sin familiære baggrund og en karriere som professionel spiller har fodbolden helt inde under huden.

‘Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel i min karriere. Fodbold har altid været en stor del af mit liv, og selvom jeg har indstillet den professionelle karriere på banen, nyder jeg stadig alt omkring spillet. Jeg går til opgaven med ydmyghed, men også med en tro på, at jeg med mine erfaringer fra fodboldens verden har noget at byde ind med. Jeg ser frem til at arbejde sammen med TV3 SPORTs mange eksperter, journalister og teknikere og sammen med dem give danskerne en masse gode fodboldoplevelser’, siger Mads Laudrup.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mads Laudrup får sin debut som Superligavært, når den nye sæson skydes i gang i midten af juli, og derefter vil man kunne følge ham og hans kollegaer i Superliga-dækningen gennem hele sæsonen. Den nye Superliga-struktur betyder, at der kommer flere kampe på TV, og MTG har rettighederne til de fleste af de ekstra kampe. Således vil MTG vise 170 kampe fra Alka Superliga i TV – herunder førstevalget i alle spillerunder.

‘Vi har lært Mads at kende som en både intelligent og kvik fyr. Han har ambitioner og en stor viden om fodbold. Vi er sikre på, at Mads vil kunne udvikle sig til at blive en rigtigt dygtig vært, og hans ambitioner og viden matcher TV3 SPORTs ambitioner perfekt. Vi vil levere det bedste Superliga-tv til danskerne hver eneste uge. Kamp efter kamp og udsendelse efter udsendelse’, siger TV3 SPORTs ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Kilde: TV3 presse

I samme kategori

Back to top button