TV-Nyt

Lykkehjulet fortsætter på TV 2 Charlie

Det legendariske underholdningsprogram ‘Lykkehjulet’, som oprindeligt blev sendt mellem 1988 og 2001, vil i det nye år blive relanceret på TV 2 Charlie.

Det bliver det samme kendte quizkoncept. Den samme kendingsmelodi. Og den samme spænding, når det farvestrålende hjul ruller. Men denne gang bliver det Mikkel Kryger, der skal være vært og teste danskernes evner i at gætte ord. Hvem hans medvært bliver, er endnu ikke besluttet.

I efteråret 2018 sendte TV 2 seks jubilæumsafsnit af programmet, i anledning af at det var 30 år siden, at seersuccesen havde premiere på dansk tv. Afsnittene, hvor Mikkel Kryger var vært sammen med ‘Shit Happens’-skuespillerinde Stephania Potalivo, blev ifølge TV 2 en enorm succes.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Én ting, der dog bliver ændret på, er de bogstavbrikker, som den kvindelige vært – den såkaldte ‘kategorina’ – vendte i de tidligere år. I 2020-versionen er de nemlig blevet digitaliseret.

Det er endnu ikke lagt fast, hvornår det nye program præcis skal rulle over skærmen, men det bliver i starten af det nye år. Der vil i første omgang blive produceret i alt 40 nye afsnit.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button