Branche-Nyt

Lumix DMC-G7 – Panasonic lancerer nyt spejlløst kamera med 4k video

Panasonic Lumix G7Panasonic lancerer et nyt spejlløst systemkamera Lumix DMC-G7, som de lover er den perfekte kombination af 4K-video, billeder i ultrahøj opløsning samt masser af nye kreative funktioner. Kameraet er let at bruge og ideel til hobbyfotografer, der ønsker at tage professionelle billeder.

Panasonics splinternye kamera er udstyret med den nyeste teknologi i et kompakt design, der er lavet til at kunne modstå alle former for vejrforhold. Kameraet vejer kun 410 gram, hvilket gør det til en fremragende rejsemakker.

4K-optagelser

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med Lumix G7 kan du optage enestående afbalancerede film i 4K-kvalitet (3840×2160), hvilket betyder fire gange højere opløsning end ved billeder i fuld HD. Takket være den nye 4K-billedfunktion kan selv de mest flygtige øjeblikke dokumenteres med enestående billedkvalitet. Lumix G7 er udstyret med en 16 megapixel Live MOS-sensor og en Venus Engine-billedprocessor, der giver fuld kontrol og professionelle resultater i alle situationer. Selv i svagt lys.

Med en højtydende OLED Live View Finder (LVF) og den drejelige 3-tommers touch-skærm (1040K) er LUMIX DMC-G7 klar til at imødekomme ethvert behov. Du kan bruge både skærmen og søgeren for optimalt overblik og kontrol, når du skal tage dit billede.

Kameraet tilbyder hurtigere autofokus end sine forgængere.

LUMIXG7_micIntegreret WiFi-forbindelse gør det muligt at dele dine videoer direkte på de sociale medier med venner og familie. Du kan også fjernstyre kameraet via din smartphone eller tablet, hvilket er en fantastisk funktion, hvis du ønsker at tage billeder, hvor det ikke er muligt at være i nærheden af kameraet.

Af andre spændende funktioner i Lumix G7 nævner Panasonic forbedret 360 graders panoramafunktion (Creative Panorama), 3,5 mm mikrofoninput, silent mode og optimeret fokus (Focus Peaking).

Lumix DMC-G7 med 14-42 mm objektiv er tilgængelig fra juni til den vejledende pris 7.499 DKK.

Tjek dagsprisen på Pricerunner.dk

Kilde: Panasonic

I samme kategori

Back to top button