Branche-Nyt

Logitech udvider sin Harmony-produktlinje

I dag annoncerer Logitech udvidelsen af sin Harmony-produktlinje med nye produkter, der bringer virksomhedens ekspertise og lederskab inden for styring af underholdning til det moderne hjem. 

Harmony er en accepteret leder inden for styring af hjemmeunderholdning, og nu udvider vi den oplevelse til det moderne hjem,” siger Bruce Lancaster, general manager for Logitech Harmony. ”Da flere tilsluttede enheder finder vej ind i forbrugernes hjem, er behovet for en centraliseret måde at styre dem på – og som virker – blevet endnu større. Vores nye produktlinje gør lige præcis dette”.

Den nye produktlinje inkluderer:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Logitech Harmony® Hub

Harmony Hub omdanner din iOS eller Android smartphone eller tablet til en universal-fjernbetjening. Med Hub og applikationen kan du kontrollere film, musik og TV, samt tilslutte lys, låse, termostater og meget mere. Du kan starte og kontrollere enheder i grupper eller separat, enten med et direkte tryk på telefonen eller ved et tilpasset skema.

Den vejledende pris ligger på 849 DKK.

Harmony Companion Black ComboLogitech Harmony® Companion

Ved at tilslutte en simpel fjernbetjening med Harmony Hub, giver Logitech Harmony Companion en brugervenlig kontrol over tilsluttede lys, låse, rullegardiner, termostater, sensorer, hjemme-underholdningsapparater med mere. Dette giver dig friheden til at kontrollere dine enheder via mobilapplikationen både når du er ude og hjemme, og dertil får du brugervenligheden af en pålidelig fjernbetjening, der er lettilgængelig og brugbar af familien, venner og gæster.

Den vejledende pris ligger på 1.249 DKK.

JPG 300 dpi (RGB)-Harmony 950 Black BOBLogitech Harmony® 950

Logitech Harmony 950 er den bedste Harmony infrarøde universalfjernbetjening til dato til TV, film, musik og spil. Dens farvede touchscreen giver stærk, intuitiv kontrol af op til 15 enheder. Det helt nye design har en farvet touchscreen, der betjenes med svip eller tryk for at skifte kanaler, spole frem eller tilbage og justere lyden. Bevægelsessensoren, baggrundsbelyste knapper og et forbedret layout for tasterne, gør det nemmere at finde den rigtige tast – selv i mørke. Det udskiftelige og opladelige batteri tilbyder 20% bedre kapacitet end sin forgænger, og indstillingen er hurtig og simpel.

Logitech Harmony 950 ligger til en vejledende pris på 2.099 DKK.

Logitech Harmony® Elite

JPG 300 dpi (RGB)-Elite Black BTYLogitech Harmony Elite leverer de samme gode features som Harmony 950 kombineret med styrken fra Harmony Hub. Lige meget om du bruger mobilapplikationen eller den avancerede touchscreen på fjernbetjeningen, tilbyder Harmony Elite problemfri kontrol over underholdningen og det opkoblede hjem. Med Harmony Elite kan man erstatte op til 15 underholdningsenheder, og det kombineret med kontrollen over populære moderne produkter såsom lys, låse og termostater, enten direkte med ét tryk på fjernbetjeningen, via tilpassede skemaer eller når man er væk hjemmefra.

Vejledende pris på 2.999 DKK

Kilde: Logitech

 

I samme kategori

Back to top button