Branche-Nyt

Nyt Logitech tastatur optimeret til at styre din computerskærm på dit TV

K400_Logitech

Logitech annoncerer i dag deres Logitech® Wireless Touch Keyboard K400 Plus, et tastatur, der let og bekvemt lader dig styre din computerskærm på dit TV. K400 Plus har en trådløs rækkevidde på op til ti meter samt et integreret pegefelt, som Logitech lover gør det nemt at streame film, tv-serier, musik og andre former for underholdning på din PC direkte fra din sofa.

Logitech Wireless Touch keyboard k400 Plusi

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Stuen er det rum, hvor man går hen for at slappe af, for at blive underholdt og hygge sig med venner og familie,” siger Charlotte Johs, global vice president for computerudstyr hos Logitech. ”Logitech Wireless Keyboard K400 Plus gør det nemt at forbinde din PC til tv’et og søge på internettet.”

Ligesom det populære Logitech Wireless Touch Keyboard K400 har K400 Plus et integreret pegefelt med justerbar markørhastighed, der gør det til et kompakt alt-i-et tastatur med musefunktion. Genvejstasterne giver dig let adgang til at kontrollere volumen og navigation, og de intuitive piletaster hjælper dig hurtigt med at finde din foretrukne digitale underholdning.

Designet til den moderne stue i neutrale gråtoner har Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus et slankt design, der gør det nemt at gemme af vejen, og med de behageligt afrundede sider er det et lækkert tastatur for alle. De allerede installerede batterier, der holder i op til 18 måneder, sørger for endeløse timers underholdning uden forstyrrelse.

Pris og tilgængelighed

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus forventes at være tilgængelig i Danmark fra juli 2015 til en vejledende pris på 399 DKK.

System Requirements

Compatible with Windows® 7, 8 and 10, Android™ 5.0 or later, and Google Chrome™
Connectivity: Unifying Wireless USB 2.4Ghz Nano dongle – without USB cable extender thanks to
improved antenna design.
Can connect up to six devices at once to the keyboard

Product Specifications
Keyboard dimensions (LxWxH): 354.3mm x 139.9mm x 23.5mm
Logitech ® Wireless Touch Keyboard K400 Plus Fact Sheet – Page 2
Touchpad dimensions (LxW): 47mm x 76mm

– Height: 23.5mm (or 0.925 inches)
– Width: 139.99mm (or 5.51 inches)
– Depth: 23.5mm (or 0.925 inches)
– Weight (with batteries): 390 grams (or 0.859 lbs.)
Key Life: up to 5 million keystrokes
Typing noise: within 55 dBA for all keys
Wireless range: 10 meters

I samme kategori

Back to top button