Branche-Nyt

Logitech Circle 2 Wired kamera virker nu med Apple HomeKit

Logitech Circle 2 led lysLogitech annoncerer at deres Circle 2 hjemmesikkerhedskamera med ledning og beslag nu virker sammen med Apple HomeKit. Du skal blot sætte dit Circle 2 Wired-kamera op sammen med Apple Home-appen og nyde adgangen til live kameravideo på din iPhone® og iPad®, notifikationer til din låseskærm på iPhone eller iPad eller på dit Apple Watch®, og hjemmeautomatisering, som f.eks. at tænde lyset automatisk, når bevægelse registreres af kameraet.

DIGITALT.TV har anmeldt Circle 2 – læs anmeldelsen her

“HomeKit supplerer enkelheden ved at oprette og bruge Circle 2,” siger Vincent Borel, director of new ventures hos Logitech. “Vi er fokuserede på at opbygge oplevelser, der gør det nemt og sikkert at styre dit Circle 2-kamera, samtidig med at dets muligheder udvides. Uanset om du kigger på børnene fra et andet rum med din iPad eller finder ro i sindet mens du er væk, får HomeKit din Circle 2 til at virke endnu smartere for dig og din familie.”

Cirkel 2 og HomeKit giver dig adgang til dit kameras live stream fra Home appen på din iPhone, iPad eller Apple Watch, derhjemme, når du er på samme WiFi-netværk eller remote, hvis du har en Apple TV® eller iPad oprettet som en hjemmehub. Hvis du er i køkkenet, og du vil tjekke hvem der er ved hoveddøren, skal du bare bede Siri om at vise kameraets levende visning med en simpel kommando, “Hey Siri, vis mig hjemmesikkerhedskameraet.”

Hold dig informeret, mens du er væk ved at modtage notifikationer på din iPhone eller iPads låseskærmen eller Apple Watch, når der er aktivitet på dit Circle 2.

Du kan også bruge Cirkel 2’s bevægelsessensor til at udløse hjemmeautomatiseringsoplevelser, som f.eks. at tænde lyset, når bevægelsen er registreret, hvilket er fantastisk til at forhindre uønskede besøgende, mens du er væk. Derudover kan du bruge Circle 2 iOS-appen, Logi Circle, til at nyde mere avancerede funktioner som f.eks. vores populære Day Briefs.

Circle 2 kamera med ledning og kameraet, når det er sat i Plug Mount eller i Window Mount virker alle med Apple HomeKit. 

Pris og tilgængelighed

Nye og eksisterende Cirkel 2 med ledning ejere kan alle udnytte denne nye HomeKit-integration

(eksisterende Cirkel 2-brugere skal klikke her for opdateringsinstruktioner).

Circle 2 Wired, indoor/outdoor security camera koster DKK 1.699 og Circle 2 Wire-Free,

indoor/outdoor security camera koster DKK 1.999 i vejledende udsalgspris.

Circle 2 med ledning er tilgængelig hos landsdækkende forhandlere og vil være i Apple-butikker og på Apple.com fra starten af oktober. Circle 2 Window Mount vil også være tilgængelig I Apple butikker til $39.95. Circle 2 Plug Mount vil være tilgængelig på Apple.com til $29.95.

Kilde: Logitech presse

I samme kategori

Back to top button