Branche-Nyt

Loewe lancerer ny TV model til overkommelig pris – Loewe One

Loewe OneLoewe lancerer ny tv-model, der skal forene design og teknik til en overkommelig pris. Modellen hedder Loewe One.

Det næsten rammeløse monitor-lignende TV har et integreret bagudspillende (rear-firing) højttalersystem, hvor højttalerne er placeret, så de sender lyden bagud, men ifølge pressemeddelsen stadig leverer en kraftfuld, balanceret og tredimensionel stereolyd (2×20 watt). TV´et beskrives som slankt, elegant og minimalistisk designet.

Dual Channel funktionen på Loewe One 55 modellen gør det muligt at se ét program og optage et andet samtidigt på en ekstern USB harddisk – f.eks. Loewe DR+ Feature Disk. Også hurtigt kanalskifte er en smart funktion, som muliggøres med Dual Channel teknologien.

Loewe One fås i to skærmstørrelser, hhv. 40″ og 55″ og kan placeres på væg, på bord, reol eller rack, eller på gulvet. Loewe tilbyder en bred vifte af beslag og standløsninger.  Leveres som standard på en drejbar bordstand i aluminium.

Loewe One er allerede i butikkerne, og sælges til vejledende udsalgspris fra kr. 8.999,- for 40″ modellen og fra 16.999,- for 55″ versionen. Se mere på loewe.tv

Kilde:  EET Europarts presse

I samme kategori

Back to top button