Loewe Klang 5 – Stilfulde trådløse højtalere

| mandag 10. okt, 2016 09:26 | 0 Kommentarer

loewe-klang-5-designLoewe klang 5 er et elegant højttalersystem der matcher Loewe TV og giver en større lydoplevelse.

Hver af de to gulvhøjttalere har fire integrerede digitale forstærkere, fem separate chassis´er og en maksimal ydeevne på 270 watt. For at opnå den bedst mulige lydkvalitet bidrager en specialdesignet waveguide til den akustiske effekt, og genererer en bred vifte af tonalitet med varme, fyldige toner, lyder det i pressemeddelelsen. Der er basgengivelse ned til 55 Hz.

De aktive Loewe klang 5 højttalere fungerer som udgangspunkt trådløst via en transmitter (vha. en senere softwareopdatering bliver det også muligt at kable højttalerne, såfremt man foretrækker dette). I det trådløse set-up forbinder Loewe klang 5 automatisk til tv´et, der selv finder højttalersystemet i indstillingsmenuen. Hver enkelt højttaler er logget uafhængigt via et integreret netværk. Kort fortalt betyder dette, at hver højttaler problemfrit forbinder med et Loewe tv (fra chassis 3xx og frem). F.eks. med det nye Loewe bild 7 OLED-TV, som Loewe klang 5 højttalerne passer perfekt sammen med. Tv’ets integrerede soundbar kan benyttes som centerhøjttaler, og klang 5 lydsystemet kan desuden udvides til at omfatte et par ekstra højttalere og en subwoofer, så der dannes et Loewe 5.1-Home-Cinema-system.

loewe-klang-5-close-upHelt i overensstemmelse med Loewes minimalistiske designvision er Loewe klang 5 højttalerne designet med fokus på enkle og rene linjer. Der er ingen synlige skruer, beslag eller stikninger, og det akustiske stofmateriale, der er anvendt og udviklet i samarbejde med tyske tekstil-specialister, er smukt i både struktur og farver, og desuden perfekt skabt til at lade lyden passere igennem. Højttalernes farver matcher præcist Loewe bild 7 OLED TV´et.

Den trådløse signaloverførsel til klang 5 højttalerne gør det muligt at placere højttalerne yderst fleksibelt både i forhold til tv´et og i forhold til rummet. Og med sit tidløse og elegante design forskønner Loewe klang 5 højttalerne enhver boligindretning på smukkeste vis.

Loewe klang link

For at sikre optimal signaloverførsel mellem Loewe tv og Loewe klang 5 højttalerne, har Loewe udviklet den lille trådløse transmitter: Loewe klang link. Via denne lille boks overføres lydsignalet fra boksen til højttalerne i den højeste kvalitet – og næsten uden tab – med en sådan hastighed, at synkronicitet mellem billede og lyd opretholdes. Loewe klang link kan nemt og enkelt placeres under dækslet på bagsiden af Loewe tv´et.

 

loewe-klang-5-close-up-2Loewe klang 5 pris og tilgængelighed

Loewe klang 5 fås i farverne Graphite Grey og Light Grey, til vejl. udsalgspris kr. 29.999,-  pr. sæt

Loewe klang link fås til vejl. udsalgspris kr. 2.499,-

Loewe klang 5 og Loewe klang link er i butikkerne fra primo oktober 2016.

Kilde: EET Europarts presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt