TV produktnytBranche-Nyt

Loewe Bild 5 – state-of-the-art OLED med retro design

Loewe Bild 5Loewe præsenterer i en pressemeddelelse deres nye Loew Bild 5 OLED TV, der kombinerer state-of-the-art OLED med design inspireret fra 60’erene.

Håndværk, hightech, sanselighed og varme. Bodo Sperlein, Loewes kreative direktør, har bragt alle disse ingredienser sammen i det eklektiske design af det nye bild 5 OLED TV. “Vi er en af de første tv-producenter, der er begyndt at bruge naturlige materialer igen. Blandt andet træ. Med dette har vi forvandlet tv´et til et smukt objekt. Et stykke møbel, der udstråler en ‘velkommen hjem’ følelse,” forklarer Bodo Sperlein. “Loewes bild 5 OLED er varm minimalisme, hightech med sjæl og et strejf af hygge.”

Ved at kombinere forskellige smukke materialer er bild 5 OLED blevet et karaktérstykke. I naturlig ‘Silver Oak’, farvet ‘Black Oak’ eller højglans ‘Piano Black’. En lang række placeringsmuligheder er til rådighed og kan matches i disse tre farvevarianter, og desuden kan der kombineres med Loewes sofistikerede lydsystemer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Loewe Bild 5 Girona 152 cmyk 1Der er muligt at vælge mellem fleksibel vægmontering, et bord- eller gulvstativ, der fås i enten Silver Oak eller Black Oak. Vælg en skræddersyet 80 watt bild 5 soundbar i tilsvarende Silver Oak eller Piano Black farve, eller fravælg soundbaren, og lad TV-panelet afslutte med et smukt panel i Silver Oak eller Piano Black.

For at skabe en ægte koncertoplevelse, kan bild 5 OLED ledsages af enten Loewes klang 1 højttalersystem, eller det trådløse klang 5 højttalersystem med fantastiske 270 watt. Takket være bild 5 OLEDs indbyggede 5.1 multikanal lyddekoder og digital audio link er der ikke brug for en ekstra audio receiver eller forstærker, så tilføjelse af højttalere og subwoofer sker nemt og enkelt, og alle enheder betjenes med den elegante Loewe fjernbetjening.

OLED skærmen er naturligvis tynd og tilbyder både HDR, og Dolby Vision teknologierne.

Loewe bild 5 OLED har en integreret harddisk (DR+) med 1TB lagerplads. Du kan se en fodboldkamp, mens du optager en krimi eller film, alt sammen på samme tid. Du kan sætte live-tv-programmer på Pause, og fortsætte med at se dem senere, præcis dér, hvor du stoppede dem. Er det sent, kan du bruge dit Loewe TV som streamingklient; du sætter blot det program du ser på dit Loewe TV i stuen på Pause, og når du er klar til at se videre, kan du fortsætte med at se programmet, hvor du slap, på dit Loewe TV i soveværelset.

Loewes TV’er kan betjenes via smartphones og tablets med den nye Loewe app. App´en fungerer desuden som en elektronisk programguide.

Loewe bild 5 OLED: Tekniske data

Skærmdiagonal: 55″ / 65″
Display: OLED display teknologi
HDR (Dolby Vision / HDR 10 / HLG)
Opløsning: Ultra HD 3840 x 2160
Modtagelse: DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / [email protected]
TIlslutninger: 4 x HDMI UHD / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / Bluetooth
Lyd uden soundbar: Som monitor uden integreret lyd
Lyd med soundbar: 2 x 40 W output
Valgmuligheder: Systemet kan udvides med f.eks. Loewe klang 1 eller Loewe klang 5 lydsystem
Placeringsmuligheder: Gulvstand / Bordstand / Væghængt

Loewe bild 5 OLED – Tilgængelighed og priser

Loewe bild 5 OLED fås i to skærmstørrelser: 55″ og 65″.

Vejledende udsalgspris for Loewe bild 5 OLED 55″ fra kr.32.999,-

Vejledende udsalgspris for Loewe bild 5 OLED 65″ fra kr. 45.999,-

Kilde: EET Europarts presse

I samme kategori

Back to top button