TV-Nyt

Løvens Hule: Ilse Jacobsens afløser fundet

DR1 har fundet en ny ”løve”, som skal være med til at vurdere iværksætternes ideer i programserien ’Løvens Hule’, når den er tilbage på skærmen i 2019.

Det nye medlem bliver den 40-årige jurist Mia Wagner, der er øverste direktør – CEO – for Freeway-koncernen. Den Viborg-baserede koncern tæller over 25 virksomheder, og det har brands som Dating.dk, Roomservice og Plusbog.dk i sin selskabs-portefølje.

Som topfigur hos Freeway går Mia Wagner i spidsen for Freeways investeringer i nye brancher, der ikke udelukkende er tech/online, men også kan være i livsstil- og food-segmentet eller produktionsvirksomheder med produkter, der har e-handels-potentiale.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”At deltage i ’Løvens Hule’ passer godt med ambitionerne for Freeway-koncernen. Jeg er åben for at gå ind i nye markeder, som passer ind i vores vækststrategi, men jeg vil have et vågent øje for synergier i forhold til vores eksisterende forretninger. Jeg glæder mig meget til at møde Danmarks sejeste iværksætter i ’Løvens Hule’,” siger Mia Wagner.

Erstatter Ilse Jacobsen

Hun springer til i stedet for Ilse Jacobsen, der forleden meddelte DR, at hun ikke ønsker at fortsætte i en sæson mere i ’Løvens Hule’.

I forvejen var der udsigt til to nye medlemmer af løvehulen i næste sæson, idet erhvervsmændene Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe tidligere er blevet afsløret som nye løver i programserien. De to garvede løver, Christian Stadil og Jesper Buch, fortsætter i den kommende sæson af ’Løvens Hule’.

Optagelserne til den nye sæson går i gang i den kommende tid.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button