TV-Nyt

Livstid

- NRK laver happy noir krimiserie

Den 6. september har NRK premiere på den norske dramaserie ’Livstid’, der løfter både humøret og nordisk krimi til et nyt niveau under genrefornyelsen happy noir.

Serien Livstid er fortællingen om politiefterforskeren Victoria Woll og hendes efterforskningsteam. Et team, der med seriens varme undertoner drillende bliver kaldt for b-holdet blandt kollegerne.

Plottet udspiller sig som otte selvstændige episoder, der alle handler om Victoria Woll. Første gang vi møder hende, er hun i tresserne og sidder inde og afsoner en dom. Serien tager os herefter med 15 år tilbage i tiden, hvor hun er efterforskningsleder hos politiet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seriens helt store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan hun selv havner på den forkerte side af tremmerne? Hver episode omhandler en enkeltstående efterforskningssag i fortiden, men er samtidig en brik til fremtiden. Så er det op til seerne at stykke resten af historien sammen.

Livstid har premiere søndag den 6. september kl. 21.15 på NRK1, hvor afsnit 1 og 2 sendes i forlængelse af hinanden. Seriens øvrige afsnit sendes de efterfølgende søndag aftener på sammen kanal, med danske undertekster.

Livstid // Trailer
Livstid // Trailer

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button