TV-Nyt

Line Baun Danielsen bliver OL-vært hos Discovery

Line Baun Danielsen og Simon Egeskov OL Discovery
Line Baun Danielsen og Simon Egeskov Foto: Per Arnesen/Discovery Danmark

Efter næsten fem års pausen fra skærmen er Line Baun Danielsen snart tilbage i sin vante værtsrolle, når hun under De Olympiske Lege i Tokyo skal danne makkerpar med Discoverys egen vært Simon Egeskov under OL-dækningen på discovery+ og Kanal 5.

Med et CV der tæller jobs som bl.a. tv-vært, journalist, kommunikationsrådgiver, blogger og tidligere ishockeyspiller, kan seerne se frem en erfaren og rutineret vært, der med sin store sportsviden og tv-vanthed ligeledes selv ser frem til jobbet med stor ære og ydmyghed, og som glæder sig til at vende tilbage til skærmen og ikke mindst sportens verden.

– OL er noget af det største at dække som tv-vært. Jeg har dækket to gange OL før, Barcelona 1992 og Sydney 2000. Der er så meget på spil for atleterne og nationerne – så som sportsjournalist, der stadig elsker sport, forventer jeg topunderholdning, spænding, følelser og selvfølgelig toppræstationer af verdens dygtigste idrætsstjerner, siger Line Baun Danielsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Selvom Line et kort øjeblik var i tvivl om, hvorvidt hun skulle takke ja, blev overvejelserne korte af én simpel årsag.

– Man kan ikke sige nej til at dække OL. Så simpelt er det. Og på en eller anden måde er det en cirkel, der bliver afsluttet i min TV-karriere. Jeg startede på sporten på TV2 for 33 år siden – det her føles så rigtigt og stort. Og selvom jeg har været væk fra TV og ikke mindst sportsjournalistikken i mange år, er det ligesom cirkushesten, der lugter savsmuld. Jeg har sagt ja med både ydmyghed og stolthed, og seerne kan forvente en velforberedt vært med sommerfugle i maven, siger Line Baun Danielsen og tilføjer:

– Og ærligt, så er det modigt af Discovery at satse på en snart 60-årig kvindelig vært og matche hende med en 27-årig mandlig vært. En ‘lige højre’ til alderskonventionerne, siger Line Baun Danielsen.

Hos Discovery er glæden og forventningerne mindst ligeså store til Lines TV-comeback.

– Flere af os lærte jo for alvor Line at kende for mange år siden, da hun brændte igennem på skærmen omkring alle de største sportsbegivenheder i verden. Nu fuldender Line den cirkel, når hun vender tilbage til netop sportens univers. Hun kommer til at indgå i en stærk værts gruppe, der dagligt skal levere alt det bedste fra Tokyo 2020 til seerne, og jeg er helt overbevist om, at Line med sit vindende væsen og høje faglige niveau vil være med til at skabe en ekstraordinær OL-dækning. Vi glæder os til at få hende med på holdet, siger Søren Klæstrup, Head of sports hos Discovery Danmark.

Line Baun Danielsen skal danne fast makkerpar med Discoverys egen vært, Simon Egeskov. De bliver primært makkerpar under OL, men seerne kommer også se dem i konstellationer med Discoverys andre værter, Mette Cornelius og Zak Egholm, når de dagligt under OL sidder klar på Kanal 5 og discovery+ til at give danskerne det fulde OL-overblik. Her får de løbende gæster, tidligere atleter og eksperter i studiet og skal sammen guide seerne igennem De Olympiske Lege.

– OL er verdens største sportsbegivenhed og bliver samlingspunktet for alle efter en svær tid med en ond pandemi. Men vi er på vej mod lysere tider, og til sommer skal vi levere en livlig og begejstret OL-fest til alle danskerne. Med hele OL på discovery+ og en daglig, massiv dækning på Kanal 5, tør jeg godt garantere, at det kommer til at ske hos os, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Danmark.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button