TV produktnyt

LG’s webOS smart TV-platform lander i version 6.0 på 2021 modellerne

LG’s smart tv platform har i en årrække heddet webOS. Det er også tilfældet i 2021, hvor vi er nået til version 6.0.

Opdateret startskærm

Brugere, der allerede er fortrolige med webOS, vil bemærke den opdaterede startskærm. Redesignet beskriver LG som et resultat af brugernes skiftende måder at forbruge indhold på, og giver dermed en bedre brugervenlighed.

Den nye startskærm giver hurtigere adgang til de mest anvendte apps og strømliner tilgangen til indhold med anbefalinger baseret på brugerpræferencer og visningshistorik. Den nye startskærm, benytter hele skærmen til at vise ens fortrukne indhold og relaterede oplysninger, fungerer som et centralt knudepunkt for indstillinger og hele webOS-økosystemet.

Fjernbetjeningen hedder stadig Magic Remote

Ud over det nye design giver Magic Remote lettere kontrol, når du benytter stemmegenkendelse med LG ThinQ. Den nye Magic Remote er nem at bruge og holde, den navigerer let og nemt gennem menuerne. Den tilbyder også mere brugervenlige funktioner, herunder hurtigere forbindelser mellem TV’et og andre enheder, samt hurtig adgang til populære indholdsudbydere som Netflix, Amazon Prime Video og Disney+. Magic Tap, en NFC-funktion ved et tryk på en knap på Magic Remote, giver øjeblikkelig adgang til en række spændende visningsmuligheder. Ved blot at putte en NFC-aktiveret smartphone til fjernbetjeningen kan seerne dele indhold fra deres telefoner til TV’et eller omvendt. Brugere kan se indhold, der er gemt på deres mobiltelefoner på deres LG-fjernsyn, mens de fortsætter med at anvende deres yndlingsapps og funktioner på telefonen.

Takket være den nyeste AI-teknologi, TV-stemmestyring og Magic Remote kan brugerne hurtigt få oplysninger om de ting, de ønsker at vide mere om. Magic Explorer, en forbedret version af LG’s Magic Link, giver informativt indhold relateret til det, der vises på skærmen. Seerne kan hente viden om skuespillere, steder og andre interessante ting i de film og TV-serier, de ser.

Derudover analyserer den nye Next Picks-funktion seernes præferencer for at finde yderligere indhold, der passer til brugerens smag. Ved hjælp af visningshistorikdata anbefaler Next Picks to live-programmer fra udsendelses- eller set-top-boks-tilbud samt en VOD-titel eller app, der passer til seeren, hvilket gør det let, når du er usikker på, hvad den næste serie eller film skal være.

“Den seneste version af vores brugervenlige åbne TV-platform webOS 6.0 repræsenterer den vigtigste opdatering siden vi første gang introducerede webOS i 2014,” sagde Park Hyoung-sei, VD for LG Home Entertainment Company. “Med den nye version af webOS demonstrerer LG sit engagement i at tilbyde tjenester, produkter og teknologier, der imødekommer vores kunders behov og ønsker.”

Kilde: LG presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button