Lyd produktnyt

LG’s nye GX Soundbar passer til OLED GX TV modellen

LG Electronics har netop lanceret deres seneste soundbar. LG GX Soundbar lover enestående lyd, avancerede funktioner og et æstetisk design udformet til at komplimentere LG’s TV-modeller i OLED GX Gallery-familien.

LG GX Soundbar er lavet til at være den visuelt og lydmæssigt perfekte tilføjelse til LG’s kunstinspirerede Gallery-serie inden for OLED-fjernsyn. Soundbaren kan både monteres på væggen direkte under TV’et eller separat på det medfølgende robuste bordstativ af stål.

Grundtanken med LG’s Gallery-design er at skabe et tv-system, der kan passe til ethvert rum i boligen – et koncept som LG’s designere kalder ”at tilføje rumlig værdi”. LG GX Soundbar har i øvrigt samme bredde som LG OLED GX på 65”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LG GX Soundbar leverer overlegen lyd takket være Dolby Atmos og DTX. Højtaleren er Dolby Vision-kompatibel via 4K-gennemgang, hvilket muliggør den bedste billed-og lydkvalitet for en fantastisk oplevelse. Den medfølgende subwoofer tilsluttes trådløst og leverer lavfrekvens bas i hele rummet. Det er også muligt at tilføje LG’s trådløse baghøjtalersæt, model SPK8 (sælges separat), hvilket giver endnu mere kraft og en større oplevelse af at være i centrum af begivenhederne.

Soundbaren er let at tilslutte, og kommer med eARC (enhanced Audio Return Channel) og Bluetooth. Med sin høje båndbredde gør eARC det muligt at afspille lydformater i høj opløsning som Dolby True HD og DTS Master Audio, mens Bluetooth letter streaming fra eksempelvis en smartphone eller tablet.

Derudover er LG GX Soundbar Hi-Res Audio-certificeret og tilbyder derfor afspilning af lyd uden tab af kvalitet i 24bit/96kHz, hvilket giver endnu bedre lyd og nuancer. Højtaleren producerer detaljeret og naturlig lyd ved afspilning af højkvalitets lydformater eller når den omkonverterer konventionelle lydformater. Den indbyggede LG AI Sound Pro-funktion analyserer og tilretter sig automatisk de bedste lydindstillinger uanset indhold, hvilket garanterer den bedst lydoplevelse gang på gang.

LG GX Soundbar er tilgængelig fra juli i Europa, Nordamerika, Asien og andre vigtige markeder.

Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button