Lyd produktnyt

LG’S 2018 Højtaler line-up

På CES-messen 2018 i Las Vegas fremviser LG Electronics (LG) deres nye line-up af smarte, premium lydprodukter, der lover at ændre måden, du ser på hjemmehøjtalere på. Nyt i 2018 er Meridian Audios avancerede lydteknologi, der leverer en mere naturlig og varm lyd.

LG tilbyder noget til enhver musik- og filmelsker, alt fra de indbydende Dolby Atmos® soundbars til bærbare Bluetooth-højtalere samt den nyeste højtaler med kunstig intelligens (AI).

Lyd alle vegne

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

lg sk10 soundbarLG’s nye SK10Y soundbar leverer et kraftigt output på 550W, og den understøtter 5.1.2 kanaler ved at udnytte kraften i Dolby Atmos-teknologien. Det unikke ved teknologien er, at “lydobjekter” kan placeres nøjagtigt hvor som helst i et tredimensionelt rum. Det giver en fordybende lyd fra alle retninger, herunder loftet, hvilket forbedrer autenticiteten og effekten af at være midt i lydbilledet. For at kunne skabe så kraftfuld lyd er SK10Y udstyret med flere højtalere – herunder et par kraftfulde højtalere med højdekanaler (up-firing) for at omgive lytteren i lyd fra enhver vinkel. Brugeren kan justere lyden af højdehøjtalerne og optimere lyden i forhold til, hvor højt der er til loftet i rummet.

LG’s partnerskab med Meridian Audio er kommet SK10Y-højtaleren til gode med innovative lydforbedringer, samt et design der leverer en innovativ lydforbedring, som giver en uovertruffen lydoplevelse.

Meridian er en pioner inden for high-performance hi-fi-lyd samt en ekspert på Digital Signal Procession (DSP). Meridian har udstyret SK10Y med høj ydeevne, inklusive deres Bass og Spaceteknologi, der omfavner lytteren i en rig og kompromisløs lyd. Uanset hvor lytteren sidder, bliver lyden varm og fordybende.

Meridians Height Elevation-teknologi flytter lyden op over soundbaren, så den er på højde med fjernsynet, hvilket bringer ekstra klarhed til tale og musik. Derudover er LG SK10Y kompatibel med lossless–lydfiler og gengiver studielyd perfekt.

Fra et designperspektiv så passer SK10Y med sit harmoniske, moderne udseende og slanke profil perfekt til mange af LG 2018 OLED- eller SUPER UHD-fjernsyn. Enheden har også masser af tilslutningsmuligheder til hubs, højtalere og andre smarte enheder, der understøtter Chromecast.

Bærbare højtalere til enhver lejlighed

lg PK seriesLG’s bærbare PK- højtalerserie leverer kraftfuld lyd og stemningsbelysning i en sjov, praktisk pakke, som kan tages med overalt. Med Meridian Audios avancerede teknologi er PK-højtalerne i stand til at levere kraftig bas uden forvrængninger samt optimere tale og vokal. Disse højtalere er kompatible med Apt-X HD Bluetooth til streaming af 24-bit musik over en trådløs forbindelse. For at give en ekstra visuel oplevelse har højtalerne Dynamic Party–lys, som blinker i takt med lyden. Alle tre PK-modeller har robust design og et praktisk greb for nem håndtering.

Premium højtaler med Google Assistant

lg thinq speakerLG vil bruge CES 2018 til at offentligere deres første smarte AI-lydprodukt, højtaleren LG ThinQ Speaker, som ikke blot producerer kvalitetslyd, men også kommer med en Google Assistant.

LG ThinQ højtaleren er ikke bare en smart følgesvend, den har også en personlig stemmeaktiveret brugerflade til LG’s ”smart home”-produkter.

Bedst af alt er dog lyden, hvor den ikke går på kompromis med kvalitet takket være Meridian Audio-teknologien. LG ThinQ højtalerens hi-fi-lyd er kompatibel med lossless-filer, som giver mulighed for at genskabe lyden, som den oprindeligt blev optaget i studiet.

Højtalere der skaber festen

Til alle fest-elskere har LG flere slags højtalere, der kombinerer lydfunktioner med masser af kraft. Disse alt-i-en festmaskiner tilbyder en række funktioner, som får alle på dansegulvet, såsom et output på 1.800W, DJ-funktioner, karaoke-mode og lys. LG’s nyeste fest-højtalere er solide, brugervenlige og har mange tilslutningsmuligheder til at downloade eller streame et ubegrænset antal dansenumre.

“Lydteknologi er kommet lang siden LG introducerede deres første radio til koreanske forbrugere for næsten 60 år siden,” siger Seo Young-jae fra LG’s Home Entertainment Company. “Ved dette års CES er jeg sikker på, at publikum vil blive imponeret af den mængde teknologi, vi har introduceret i vores lydprodukter uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.”


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button