Lyd produktnyt

LG TONE Free FN7 earbuds – med aktiv noise cancellation og selvrensende opladeræske

LG Electronics (LG) introducerer nu LG TONE Free FN7, som de betegner som deres mest avancerede true wireless earbuds hidtil.

Der loves et komfortabelt fit til ørene og aktiv noise cancellation (ANC), premium lyd fra Meridian og hygiejnisk UVnano opladeræske.

LG TONE Free FN7 kan neutralisere udefrakommende lyde ved brug af tre mikrofoner i hver earbud, der monitorerer lydbølger fra alle retninger. Justerbare ear gels med patenteret twist-fit Vortex Ribs skulle give en tættere tilslutning i øret og minimerer udefrakommende lyde. Med ANC aktiveret bliver omkringliggende lyde næsten fuldstændigt lukket ude, hvilket gør hver tone og stemme tydelig og mere naturlig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LG TONE Free FN7 indeholder lydteknologi fra Meridan Audio, som er anerkendt for sine teknologiske landvindiger inden for lyd, og er samtidig LG’s betroede samarbejdspartner i at udvikle uovertruffen lyd. LG TONE Free er ligeledes udstyret med Digital Signal Processing fra Meridian. En lydteknologi som Meridian har perfektioneret i over 25 år, og som er med til at genskabe en realistisk lydscene, der simulerer oplevelsen af at lytte til ægte højtalere og levere stemmer med en utrolig renhed, der omslutter lytteren fuldstændigt.

LG TONE Free appen, som er tilgængelig til både Android og iOS enheder, indeholder Meridians EQ, der er med til at give en bedre lytteoplevelse via fire skræddersyede indstillinger: Natural for en ren, balanceret lyd, Immersive for en mere tredimensionel oplevelse, Bass Boost for ekstra kraft og dybde og Treble Boost som giver bedre klarhed til vokaler.

LG TONE Free FN7 kommer også med LG’s innovative UVnano oplader-æske. Ved brug af ultraviolet lys hjælper opladeræsken med at holde brugerens øre renere ved at eliminere 99,9 procent af E. coli og S. aureus på høretelefonernes indre overflade. LED lyset i toppen af æsken gør det nemmere at monitorere opladningsniveauet og UVnano statussen. Opladeræsken har et unikt og minimalistisk design i en makron-form.

Pris og tilgængelighed

Er tilgængelig nu til vejledende pris på 1.690 DKK men et tjek på Pricerunner viser allerede at de nu kan fås til 690,-

Størrelse: Earbud størrelse: 16.2 x 32.7 x 26.8 mmCharging Case størrelse: 54.5 x 54.5 x 27.6 mm
Batteri kapacitet: Earbuds: 55mAh x 2Case: 390mAh
Hurtig opladningstid: 5 minutter på 1 times brug
Batteritid: Brug: 7 timer (ANC off), 5 timer (ANC on)Earbuds + Case: 21 timer (ANC Off), 15 timer (ANC On)
Forbindelse: Bluetooth 5.0
Højtaler: 2 Layered Dynamic
Mikrofoner: 2 Outer, 1 Inner
Compatibility: Android/ iOS
Bluetooth Audio Codec: SBC / AAC
Farver: Stylish Black / Modern White
Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button