TV produktnyt

LG nye 2021 OLED tv med ny teknologi og funktioner

LG har præsenteret deres 2021 tv-modeller og det bliver blandt andet med ny teknologi og funktioner, et nyt panel, den seneste AI-processor, webOS i et nyt design.

OLED modelserie løftes

LG’s 2021 nyheder repræsenterer virksomhedens hidtil mest omfattende sortiment af OLED TV. LG’s seneste G1-serie er udstyret med OLED evo, det næste skridt i udviklingen af OLED-teknologien til fjernsyn, hvor LG lovere højere lysstyrke og kraftfulde billeder med fantastisk klarhed, detaljer og realisme. Dermed bliver panelerne i modellerne ikke ens som det tidligere har været tilfældet med LG OLED.

LG OLED C1 modellen kan fås fra 48″ til 83″

LG tilbyder derudover deres kunder flere valgmuligheder til OLED TV end nogensinde før. Den nye LG C1-serie har et varieret udbud af størrelser fra 48’’-versionen, som er en favorit blandt gamers til den nye model på 83’’, som er LG’s største 4K OLED TV hidtil. Derudover er det nye Gallery Stand 2 et attraktivt alternativ til det elegante Gallery Design og til dem der ønsker mere fleksibilitet i, hvordan de opsætter deres TV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LG ? (Alpha) 9 Gen 4 AI processor

LG’s seneste intelligente processor, ? (Alpha) 9 Gen 4 AI, forbedrer ydeevnen på de seneste Z1-, G1- og C1-serier af LG-TV. Processoren udnytter ’deep learning’ til at forbedre opskaleringen, hvilket gør, at indhold af en hver kvalitet ser perfekt ud på de store skærme. LG’s seneste processor har AI Picture Pro, der genkender objekter på skærmen såsom ansigter og kroppe samt skelner mellem forgrund og baggrund. Derudover behandler processoren hver et objekt uafhængigt for at gøre billederne mere tredimensionelle. Med sin evne til at registrere indholdsgenre optimerer ?9 Gen 4-processoren billedkvaliteten, lysmængden i scener og omgivelserne forhold i visningsmiljøet.

LG AI Sound Pro

Endvidere indeholder processoren en ny version af LG’s AI Sound Pro, som har to store nyheder i 2021. Virtuel 5.1.2-blanding af surround sound giver en utrolig omsluttende lydoplevelse gennem TV’ets indbyggede højtalere, mens Auto Volume Leveling sikrer et konstant lydstyrkeniveau, når du skifter mellem kanaler eller forskellige streaming apps, en løsning på et problem der længe har irriteret mange TV-seere.

webOS smart tv platform i ny version

LG’s seneste OLED TV-modeller tilbyder en intuitiv brugeroplevelse takket være virksomhedens opdaterede smart TV-platform webOS 6.0. Med en helt nydesignet startskærm samt forbedringer af ydeevne og funktion, giver webOS 6.0 hurtigere adgang til apps og lettere indholdsopdagelse med bedre personlige anbefalinger. Kombineret med en ny Magic Remote som indeholder hurtigknapper til populære indholdsleverandører, tilbyder LG’s nye webOS brugerne bedre mulighed for at styre og navigere i næste generation af LG’s TV og det voksende webOS-økosystem.

Udover den uovertrufne farvegengivning og kontrast, understøtter LG TV Dolby Vision IQ og Dolby Atmos, der skal tage seernes oplevelse til et helt nyt niveau.

Spil optimeret

LG OLED TV har også fået ry for at være de bedste TV til både konsol- og PC-spil. LG’s 2021 OLED TV er udrustet med nye funktioner og egenskaber såsom Game Optimizer samt en svartid på et millisekund, lav input latens og fire porte, der understøtter de nye HDMI-specifikationer. Det giver ikke kun brugerne adgang til alle spilrelaterede indstillinger på en praktisk måde. Game Optimizer anvender automatisk de bedste billedindstillinger afhængigt af hvilket type spil, der spilles. Uanset om det er et FPS, rolle- eller strategispil. Selvfølgelig kommer de nye modeller med G-SYNC, FeeSync og VRR (Variabel opdateringsfrekvens), som alle kan hentes i Game Optimizer.

”Vores forpligtelse i at hæve barren for branchen og øge værdien for forbrugerne er tydelig i LG OLED TV-serien i 2021, ” siger Park Hyoung-sei, VP for LG Home Entertainment Company. “Med LG OLED evo, vores hidtil mest avancerede panelteknologi, er vores nyeste OLED-TV i en liga for sig og leverer et andet niveau af seeroplevelse, som vi føler er uovertruffen.”

 

Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button