TV produktnyt

LG har Mini LED TV klar i 2021

Det er snart 2021 og dermed også tid til nye TV. Som sædvanligt så er LG blandt de første til at melde ud. I første omgang gælder 2021 udmeldingen fra LG Electronics (LG) deres første QNED Mini LED-tv.

De bliver topmodellerne i virksomhedens LCD-tv-serie i 2021. LGs nyeste LCD TV benytter quantum dot- og NanoCell-teknologi med Mini LED’er som lyskilde, det skulle betyde at modellerne får meget bedre lysstyrke og kontrast end traditionelle LCD-tv. 2021-serien inkluderer ti nye 4K- og 8K-modeller, der dækker en bred vifte af store skærmstørrelser op til 86 tommer.

LGs QNED Mini LED-tv kombinerer skarpe farver med bedre kontrast og dybere sorte farver til billeder. Med en opdateringshastighed på op til 120Hz loves der at disse TV’er bevægelse mere smidigt og mere naturligt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LGs Mini LED-bagbelysning består af knap 30.000 små lysdioder, der skal give en markant lysstyrke og et kontrastforhold på 1.000.000: 1, når de kombineres med op til næsten 2.500 dæmpningszoner og avanceret teknologi til lokal dæmpning. Gælder 8K QNED modellen på 86 tommer

Det skal give en HDR-billedkvalitet med en overbevisende kontrast og sorte farver, en bred farveskala og farvenøjagtighed.

”Vores nye QNED-serie med Mini LED-teknologi er en førsteklasses mulighed for hjemmeunderholdning, der udvider og forbedrer LCD-tv og giver forbrugerne endnu et fantastisk TV-valg”, siger Nam Ho-jun, vicepræsident for forskning og produktudvikling hos LGs Home Entertainment Company. ”Disse TV’er leverer en oplevelse, der adskiller dem fra andre LCD-tv’er og er et bevis på vores engagement i innovation og konstante stræben efter at hæve standarden.”

Kilde: LG presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button