Branche-Nyt

LG har et 8K OLED TV med på IFA messen i Berlin

IFA messen løber af stablen i denne uge i Berlin og 2018 udgaven lader til at blive året, hvor flere producenter kommer med 8K TV modeller.

Samsung har tidligere annonceret med 8K TV på messen og nu har LG så meldt ud at de har et 8K OLED TV med. Det 88-tommers 8K LG OLED-TV har over 33 millioner selvemitterende pixels til at producere det uovertrufne kontrastforhold og ægte sorte, der definerer OLED TVs ikoniske billedkvalitet.

Da OLED-TV-leverancen forventes at fordobles i 2018, og nå over ni millioner enheder i år 2022, fortsætter LG med at øge OLED-aktien i sin premium-TV-portefølje og drive stor forbrugeroptagelse af OLED-TV. Mens 8K TV-markedet stadig er i sin spæd, forventes det at vokse til mere end fem millioner enheder inden 2022, og LG er fast besluttet på at lede ultra-premium-markedet med sin 8K OLED-TV-teknologi.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På trods af fremskridt inden for LCD-området kaldes OLED ofte for “næste generations billedskærmsteknologi”, fordi den udsender sit eget lys, hvilket eliminerer behovet for enhver form for baggrundsbelysning. Dette giver mulighed for state-of-the-art TV’er, der redefinerer både billedkvalitet og produktdesign. LG har ikke kun formået at bane vejen for sådanne teknologier, men har også succesfuldt formået at markedsføre dem.

“LGs første 8K OLED-TV er højdepunktet af teknologisk præstation og det næste skridt i output-udviklingen inden for skærmteknologi,” siger Brian Kwon, formand for LG Home Entertainment Company. “4K OLED spillede en vigtig rolle i omdannelsen af TV-industrien, og LG er overbeviste om, at 8K OLED vil gøre det samme.”

Besøgende kan tage et første kig på 88-tommers 8K LG OLED-TV på IFA 2018, sammen med andre innovationer inden for TV-teknologi i LG-standen i Hall 18 i Messe Berlin.

Kilde: LG presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button