Branche-NytLyd produktnyt

LG 2019 Soundbars har indbygget Google Assistent

LG fortsætter deres samarbejde med Meridian Audio i forhold til soundbars i 2019. De har netop løftet sløret for 3 2019 modeller – SL10YG, SL9YG, SL8YG, der alle understøtter Dolby Atmos og DTS:X. Med 25 års erfaring inden for digital signalbehandling loves der med Meridians Bass- & Space-teknologi en sammenhængende lyd og kraftfuld bas. Sammen med sin Image Elevation-teknologi, som er designet til at give mere liv til lyden og omslutte lytteren, giver LGs nye soundbar-modeller en kraftig surround sound.

Udover fokus på optimering af lyden, så har LG også indbygget Google Assistant support.

LG-SL9YG Soundbar 2019LG SL9 er 57mm dyb og kan også monteres på væggen for et strømlinet rent look. En indbygget gyroskop sensor registrerer måden den er monteret på, og optimerer lydretningen ud fra dette.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der kan udvides med Wireless Rear Speaker Kit for en mere biograf agtig oplevelse. LG fremhæver i deres pressemeddelelse Meridian Upmix teknologien, der skal udvide oplevelsen på to kanals lyd indhold.

LG-SL10YG Soundbar
LG-SL10YG Soundbar leveres med subwoofer

LGs 2019 soundbars er et tæt sammen med Meridian Audio og har fantastisk lydkvalitet og bekvemmeligheden ved AI,” siger Kim Dae-chul, leder af LG Home Entertainment Companys audio- og videoafdeling. “Den høje lydkvalitet og alsidighed i vores seneste soundbars tager hjemmeunderholdning til et helt nyt niveau og imødekommer en stigende efterspørgsel efter premium soundbar-løsninger.”

SL9 modellen har vundet 2019 CES Innovation Awards prisen.

Kilde: LG presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button