Streamingnyt

Lars Mikkelsen, Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller lægger stemmer til Netflix’ første animerede spillefilm

Årets store julefilm på Netflix hedder Klaus. Animationsfilmen er den første af sin slags fra Netflix, og den er lavet af manden bag succesfilmen ”Grusomme Mig”. Lars Mikkelsen, Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller lægger danske stemmer til Klaus, som kan ses på Netflix fra den 15. november.

Kort om Klaus
Jesper (Jonatan Spang) er postakademiets værste studerende, og som straf bliver han udstationeret på en iskold ø over polarcirklen, hvor de lokale beboere bruger det meste af deres tid på at bekrige hinanden. Netop som Jesper er ved at give op, møder han den lokale lærer Alva (Christiane Schaumburg-Müller), som bliver hans ven og allierede. Han møder også Klaus (Lars Mikkelsen), en mystisk tømrer, der bor alene i en hytte fyldt med håndlavet legetøj. Disse venskaber bringer latteren tilbage til Smeerensburg og skaber et miljø med generøse naboer, magisk lærdom og omhyggeligt ophængte julesokker på kaminhylden.
Den animerede julekomedie er instrueret af manden bag ’Grusomme Mig’, Sergio Pablos.

Jonatan Spang fortæller om arbejdet med filmen: “Det er længe siden, jeg har lagt stemme til en animationsfilm, og det er svært og hårdt arbejde. Men det er også utrolig sjovt, fordi man får mulighed for at spille større og mere ekspressivt. Jesper er en sjov rolle, fordi han både er egoistisk og forkælet, men også har et hjerte af guld. Det kan jeg godt relatere til.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Klaus | Officiel trailer | Netflix
Klaus | Officiel trailer | Netflix


Kilde: Netflix Presse

I samme kategori

Back to top button