Landsholdslegender i ny indendørs turnering – Star Sixes på Viaplay Sport

| torsdag 13. jul, 2017 08:55 | 0 Kommentarer

25 år efter Danmarks største fodboldtriumf – Europamesterskabet i 1992 – er der mulighed for at skrive et nyt historisk kapitel. Tidligere landsholdsspillere som Stig Tøfting, Martin Jørgensen, Daniel Jensen og John Sivebæk – der var med til at vinde EM 92 – skal møde nogle af verdens største fodboldspillere gennem tiderne i den nye all stars turnering Star Sixes i O2 Arena i London fra den 13. til den 16. juli. Se kampene på Viaplay Sport

Der er tale om udendørs fodbold spillet indendørs på kunstgræs og uden bander. Turneringen er forbeholdt spillere, som har sluttet deres karriere på topplan og er noteret for mindst én landskamp. Der er grund til at forvente 24 kampe på et teknisk højt niveau, hvor ingen kommer kun for at hygge sig.

Danmark er i gruppe med Tyskland, Frankrig og Portugal. 12 lande er med i stjerneparaden i O2 Arena i London. Udover Danmark, Portugal, Tyskland og Frankrig i én gruppe er det England, Mexico, Skotland og Spanien i en anden pulje samt Brasilien, Italien, Kina og Nigeria i en tredje.

Blandt spillerne er også Steven Gerrard, Michael Owen, Carles Puyol, Fernando Morentes, Roberto Carlos, Rivaldo, Jay Jay Okocha, Robert Pirés, Marcel Desailly og Alessandro Del Piero.

Spilletiden er 20 minutter i hver puljekamp og 2 x 15 minutter i kvartfinaler og semifinalerne samt kampen om 3. pladsen og finalen. Hvert hold må stille med 10 spillere, hvoraf en målmand og fem spillere er på banen ad gangen. Der spilles med flyvende udskiftning.

Du kan følge alle kampe fra Star Sixes direkte på Viaplay Sport og se udvalgte kampe på TV3 SPORT-kanalerne fra torsdag den 13. juli til og med søndag den 16. Juli.

Sendeplan Star Sixes

 • Torsdag 13/07/17 fra kl. 20:25 Gruppespil Viaplay Sport og TV3 Sport 2
 • Fredag 14/07/17 fra kl. 20:25 Gruppespil Viaplay Sport og TV3 Sport 1
 • Lørdag 15/07/17 fra kl. 13:55 Gruppespil Viaplay Sport og TV3 Sport 2
 • Søndag 16/07/17 fra kl. 19:55 Finaler Viaplay Sport og TV3 Sport 1

Danmarks trup:

 1. Jan Hoffmann
 2. John Sivebæk
 3. Per Krøldrup
 4. Daniel Jensen
 5. Chris Sørensen
 6. Hjalte Bo Nørregaard
 7. Mikkel Beckmann
 8. Stig Tøfting
 9. Mads Junker
 10. Martin Jørgensen

Manager: Frits Ahlstrøm

”Alt kan ske i fodbold, som vi beviste i 1992” siger John Sivebæk og fortsætter:

”Det var et eventyr – virkelig et mirakel. Det var det samme, da Leicester vandt Premier League-titlen i sidste. Ingen forventede det, men det betød ikke, at det var umuligt.”

Turneringen er en unik mulighed for at gense gamle idoler og genopleve en del af den magi, de tidligere har forkælet fodboldfans over hele verden med. Det er i hvert fald håbet for sportschef for TV3 SPORT, Kim Mikkelsen.

”Vi er glade for at kunne tilføje en atypisk turnering som denne til vore fantastiske fodboldrettigheder og dermed give danskerne endnu mere fodbold. De danske fodboldfans har tidligere været glade for indendørsturneringer; tænk blot på den årlige vinterturnering i Brøndby Hallen. Med Star Sixes får de danske seere ikke bare mere fodbold, men også et glædeligt gensyn med nogle af de største fodboldstjerner gennem tiden.”

”Tag ikke fejl. Disse spillere er måske ikke længere aktive på allerhøjeste niveau, men deres vinderinstinkt er intakt, og de kommer for at vinde. Jeg ved, at danskerne med Tøfting, Jørgensen og de andre i hvert fald ikke lægger sig ned,” tilføjer Kim Mikkelsen.

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming