TV-Sport

Landsholdsfodbold: Danmark – Serbien

- Sådan ser du venskabskampen på TV og Streaming

Landsholdsfodboldkampen Danmark – Serbien spilles tirsdag aften. Efter lørdagens nederlag til Holland, så er det blevet tid til årets første landskamp på eget græs, når Kasper Hjulmands tropper over for Serbien. Gæsterne kvalificerede sig noget overraskende til den kommende VM-slutrunde ved at vinde deres kvalifikationsgruppe foran blandt andre Portugal.

De danske forsvarsspillere skal være særligt opmærksomme på de farlige angribere Aleksandar Mitrović, der banker mål ind i den engelske Championship, og Juventus-spilleren Dusan Vlahovic. Danmark plejer dog at have et godt tag på Serbien og vandt også 2-0 senest, de to mandskaber stødte sammen i 2015.

Danmark – Serbien TV Guide

Danmark – Serbien venskabskampen kan ses på Kanal 5 og discovery+

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

16:00 Optakt: Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen varmer op til hjemmebanekampen mellem Danmark og Serbien live fra Parken.

18:00 Kampstart: Danmark – Serbien Kampen kommenteres af Peter Piil og Brian Laudrup.

20:05 Nedtakt: Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen er klar med en analyse af Danmarks indsats mod Serbien, når kampen er slut.

Som du måske har hørt, så overtager TV 2 rettighederne til landsholdsfodbold, men det er først fra juni 2022, når Nations League går i gang igen.

Så Discovery har denne kamp tilbage af deres danske landsholdsrettigheder.


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button