TV-Nyt

Landmand søger kærlighed, Gutterne på kutterne og På røven er snart tilbage på TV 2

Mens OL buldrer der ud af, så er der også snart andet på programmet hos TV 2. Allerede 16. august er TV 2 klar med nye afsnit af to af deres populære programserier, Landmand søger kærlighed og Gutterne på Kutterne. Og 18. august kan du igen følge familierne fra TV 2s dokumentarserie ‘På røven i Nakskov’.

Landmand søger kærlighed 2016

Tv 2 indleder jagten på kærligheden for fem nye landmænd, der alle savner en kvinde at dele livet på gården med. Vært Lene Beier tager ud for at besøge mændene, og med sig har hun flere hundrede breve fra interesserede kvinder, der har set mændenes præsentationsvideoer på tv.

Se hvordan det går, når 22-årige Ruud fra Hobro, 24-årige Dennis fra Sønderjylland, 35-årige Michael fra Langeland, 44-årige Claus fra Skive og 60-årige Jens fra Østjylland hver især skal udvælge fem kvinder, som de vil mødes med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

16. august TV 2 20.00 Landmand søger kærlighed

Udover programmet på TV 2, så sender TV 2 Fri også Landmand søger kærlighed – ekstra. Her inviterer Lene Beier både nye og tidligere landmænd fra TV 2-programmerne ‘Landmand søger kærlighed’ forbi til en snak om jagten på den store kærlighed.
TV 2 FRI – 16.08.16 – KL. 20.40

Gutterne på Kutterne – ny sæson

Fætrene Jan, Jonny, Jesper og Bo er kystfiskere i det lille fiskerleje Thorupstrand ved Jammerbugt i Nordjylland. Her kæmper de for at holde det gamle og traditionsrige erhverv og det lille samfund i live, nøjagtig som deres fædre og bedstefædre gjorde før dem. Og foran dem venter der et vinterhalvår med kulde og hårdt vejr, som gør det svært at få de små blå kuttere på hav, så der kan komme nogle fisk i garnene.
Men selvom kalenderen siger oktober, så er der forår i luften i det lille fiskersamfund i kongerigets nordvestlige hjørne, for der er flyttet kvinder til byen og kærligheden spirer.

16. august TV 2 20.50 Gutterne på Kutterne

Stadig på røven? – nye afsnit af På røven i Nakskov

Familierne fra TV 2s dokumentarserie ‘På røven i Nakskov’ er tilbage. Der er gået et år, og meget er forandret. Blandt andet søger fiskeren Ib efter kærligheden i Afrika, og hans søn, Nicolai, vil stikke til søs. Er de stadig på røven?

Bistandsklienterne Kenneth og Irene er blevet skilt. Hun er begyndt at læse, og han dyrker sit klarsyn. Men er de stadig på røven?

18. august TV 2 20.00 Stadig på røven?


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button