TV-Nyt

Landmand søger kærlighed 2020

TV 2 har sat premieredato på dette års omgang Landmand søger kærlighed, der trods Corona altså bliver til noget. Det bliver fra 11. august at seerne kan følge de nye deltagere.

I årets sæson optages så meget af datingprogrammet som muligt udendørs, og produktionsholdet bag er skåret ned, så man ikke risikerer at være for mange mennesker samlet.

Vært Lene Beier tager ud for at besøge landmændene, og med sig har hun en masse breve fra interesserede bejlere. Nordjyderne Stine på 26 år og Claus på 46 og landmanden Brian fra Midtjylland på 28, som aldrig har haft en kæreste, får deres breve, og så skal de hver især udvælge fem bejlere, de ønsker at se på en speeddate. Landmanden Stine skal også på speeddate med fem fyre. Det gør hende meget nervøs, men hun er spændt på at møde de fem, hun har valgt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Her er de seks Landmand i Landmand søger Kærlighed 2020

Mads

Landmand søger Kærlighed 2020 Mads
Landmand søger Kærlighed 2020 Mads Foto: Ian Devald/TV2

Mads er uddannet smed og autoriseret økolog. Han bor på en moderne gård på sine forældres jord, ligesom en stor af hans familie også gør. En kommende kæreste skal derfor synes om ‘familiebofællesskabet’, for familien fylder meget i Mads’ hverdag.

Svend

Landmand søger Kærlighed 2020 Svend
Landmand søger Kærlighed 2020 Svend Foto: Ian Devald/TV2

Svend er en landmand på 41 år, som leder efter en kvinde, der vil elske at bo på landet, gå til koncerter og se Morten Korch film sammen med ham. Han elsker også børn, så hvis hun allerede har børn vil det bare være et plus.

Claus

Landmand søger Kærlighed 2020 Claus
Landmand søger Kærlighed 2020 Claus Foto: Ian Devald/TV2

Den altid kække landmand Claus på 46, leder efter kvinden i sit liv!
Claus bor på landet, har to børn, og elsker bl.a. at stå på ski. Og så mener han livet er bedst hvis man har lidt humor
– og gerne den sorte af slagsen!

Stine

Landmand søger Kærlighed 2020 Stine
Landmand søger Kærlighed 2020 Stine Foto: Ian Devald/TV2

Landmanden Stine er 26 år og drømmer om en kæreste, der er sjov og kan få hende til at grine. Han skal ikke være bange for at komme med en kæk bemærkning, og så skal han have lyst til at bo på landet. Stine trives bedst i naturen og elsker at være omgivet af dyr, også i sin fritid

Brian

Landmand søger Kærlighed 2020 Brian
Landmand søger Kærlighed 2020 Brian Foto: Ian Devald/TV2

Landmanden Brian er 28 år og søger en sød pige, som han kan slå sig ned med. Brian interesserer sig for sport, at rejse og at hygge med sin vennekreds. Og så elsker han at bo ude på landet!

Laura

Landmand søger Kærlighed 2020 Laura
Landmand søger Kærlighed 2020 Laura Foto: Ian Devald/TV2

Laura bor på en gammel klassisk firlænget gård. som hendes familie forpagter. Laura er for tiden i praktik som en del af EUX Landmand, hvor hun studerer og har speciale i svin. Hun elsker benzin og store maskiner – og makeup, lange negle og stiletter.

Kilde: Landmand søger Kærlighed Facebook / TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button