TV-NytTV Streaming premierer

Landmand søger kærlighed 2020

- TV 2 har sat dato på

TV 2 har sat premieredato på dette års omgang Landmand søger kærlighed, der trods Corona altså bliver til noget. Det bliver fra 15. august at seerne kan følge de nye deltagere.

Brian, Claus, Laura, Mads, Stine og Svend er sæsonens nye kærlighedssøgende landmænd og i denne Corona tid så bliver alt naturligvis ikke som det plejer.  I årets sæson optages så meget af datingprogrammet som muligt udendørs, og produktionsholdet bag er skåret ned, så man ikke risikerer at være for mange mennesker samlet.

Generelt vil man også følge afstandskravene, men selv hverken TV 2 eller produktionen vil opfordre til fysisk kontakt, så vil de omvendt heller ikke stå i vejen for det, hvis begge parter ønsker fysisk kontakt.

Her er de seks Landmand i Landmand søger Kærlighed 2020

Mads

Landmand søger Kærlighed 2020 Mads
Landmand søger Kærlighed 2020 Mads Foto: Ian Devald/TV2

Mads er uddannet smed og autoriseret økolog. Han bor på en moderne gård på sine forældres jord, ligesom en stor af hans familie også gør. En kommende kæreste skal derfor synes om ‘familiebofællesskabet’, for familien fylder meget i Mads’ hverdag.

Svend

Landmand søger Kærlighed 2020 Svend
Landmand søger Kærlighed 2020 Svend Foto: Ian Devald/TV2

Svend er en landmand på 41 år, som leder efter en kvinde, der vil elske at bo på landet, gå til koncerter og se Morten Korch film sammen med ham. Han elsker også børn, så hvis hun allerede har børn vil det bare være et plus.

Claus

Landmand søger Kærlighed 2020 Claus
Landmand søger Kærlighed 2020 Claus Foto: Ian Devald/TV2

Den altid kække landmand Claus på 46, leder efter kvinden i sit liv!
Claus bor på landet, har to børn, og elsker bl.a. at stå på ski. Og så mener han livet er bedst hvis man har lidt humor
– og gerne den sorte af slagsen!

Stine

Landmand søger Kærlighed 2020 Stine
Landmand søger Kærlighed 2020 Stine Foto: Ian Devald/TV2

Landmanden Stine er 26 år og drømmer om en kæreste, der er sjov og kan få hende til at grine. Han skal ikke være bange for at komme med en kæk bemærkning, og så skal han have lyst til at bo på landet. Stine trives bedst i naturen og elsker at være omgivet af dyr, også i sin fritid

Brian

Landmand søger Kærlighed 2020 Brian
Landmand søger Kærlighed 2020 Brian Foto: Ian Devald/TV2

Landmanden Brian er 28 år og søger en sød pige, som han kan slå sig ned med. Brian interesserer sig for sport, at rejse og at hygge med sin vennekreds. Og så elsker han at bo ude på landet!

Laura

Landmand søger Kærlighed 2020 Laura
Landmand søger Kærlighed 2020 Laura Foto: Ian Devald/TV2

Laura bor på en gammel klassisk firlænget gård. som hendes familie forpagter. Laura er for tiden i praktik som en del af EUX Landmand, hvor hun studerer og har speciale i svin. Hun elsker benzin og store maskiner – og makeup, lange negle og stiletter.

15 aug 2020 20:00
TV 2 TV 2 Play

Landmand søger kærlighed 2020 TV 2 TV 2 Play
Reality

Kilde: Landmand søger Kærlighed Facebook / TV 2

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close