La Vuelta 2016 på TV 2 Sport

| onsdag 17. aug, 2016 12:53 | opdateret 19. aug, 2016 kl. 21:22 | 0 Kommentarer

la vuelta spanien rundt cykelNogle af verdens bedste cykelryttere er klar til at tage hul på årets sidste Grand Tour, Spanien Rundt / La Vuelta.

Det prestigefyldte spanske cykelløb La Vueltas første etape er en 27,8 kilometer lang holdtidskørsel i Galicien på lørdag. Her vil spanieren formentlig må se sin Tour de France-rival Chris Froome og hans Team Sky køre stærkt og allerede efterlade Contador med et tidstab. For første gang nogensinde i La Vueltas historie skal rytterne ud i en enkeltstart på den næstsidste etape. Med hele 12 nervepirrende bjergetaper kan Vueltaen næsten kun blive usædvanligt højdramatisk og spændende.

Foruden Chris Froome er også nummer tre fra årets Tour de France, Nairo Quintana til start sammen med blandt andre veteranen Alejandro Valverde på sit hold.

2. etape køres søndag i det nordvestlige Spanien. Det er overvejende flad etape, men gemmer dog på en enkelt stigning omkring Alto de Fontefria.

Lørdag 18.25 La Vuelta – 1. etape, direkte, TV 2 Sport

Søndag 15.00 La Vuelta – 2. etape, direkte, TV 2 Sport

Løbet slutter traditionen tro med en flad etape i området omkring Contadors fødeby, Madrid, hvor vinderne skal på podiet og hyldes med cava, kindkys og kæmpetrofæ.

Cykeleksperterne Michael Stærke og Rolf Sørensen kommenterer den første del af løbet, og fra 10. etape bliver Michael Stærke afløst af Dennis Ritter.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt