TV-Nyt

La Liga premiere på Canal+ Sport HD, Canal9 og 6’eren

fodboldligaerDer er masser af spansk fodbold i vente, når Canal+ Sport HD, Canal 9 og 6'eren tilsammen blænder op for hele 6 live kampe fra premiere weekenden i den spanske La Liga.

Ugens højdepunkt må være kampen mellem Laudrup og Murinho, når Real Mallorca og Real Madrid mødes søndag aften. Kampen sendes i HD på Canal+ Sport HD og også på 6'eren.

Inden søndagens kamp er der kl. 18.30 premiere på studieprogrammet ”La Liga Optakt” på Canal9 med Line Bilenberg som vært, mens den nye CANAL9-profil Erik Rasmussen bliver fast ekspert. ”La Liga optakt” ser nærmere på ugens begivenheder i verdens mest underholdende fodboldliga og klæder seerne godt på til det efterfølgende fodboldbrag fra det spanske. Erik Rasmussen ser frem til sin nye rolle hos CANAL9:

”Som alle andre fodboldelskere glæder jeg mig meget til at følge årets udgave af La Liga. Det er utvivlsomt den liga i verdenen, hvor man finder fodboldens største stjerner. Den kommende sæson ser meget spændende ud. Barcelona tromlede i sidste sæson al modstand og har sågar forstærket holdet med den giftige David Villa. Men med Mourinhos tiltræden i Real Madrid, hvor han har en trup, der tørster efter trofæer, er der god grund til at tro, at Real Madrid kan fravriste Barcelona mesterskabet. Derudover skal det selvfølgelig blive interessant at se, hvad Michael Laudrup kan udrette med et Mallorca-mandskab, hvor der modsat mesterskabskandidaterne er langt mellem de store profiler”, udtaler Erik Rasmussen.

CANAL9 viser ugentligt op til fire kampe, hvor der selvfølgelig primært vil stilles skarp på ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid samt Michael Laudrups tropper fra Mallorca. Fokus har aldrig været større på den spanske liga, hvor man efterhånden har samlet fodboldens allerstørste stjerner. Real Madrid har til denne sæson tilføjet spændende navne som Özil, Khedira til en trup der i i forvejen tæller navne som Ronaldo, Kaká, Ramos, Higuain og Benzema. Men ærkerivalerne fra Barcelona halter bestemt heller ikke efter med profiler som Messi, Iniesta, Zlatan, Xavi og nyindkøbte Villa. Med fodboldens absolut største stjerner lever La Liga i den grad op til øgenavnet "La Liga de las Estrellas" – Stjernernes liga.

 

 

 Premiere weekend i La Liga

Lørdag
20:00 Málaga – Valencia C+ Sport HD/6'eren
22:00 Levante-Sevilla C+ Sport HD/Canal9

Søndag
17:00 Espanyol – Getafe  C+ Sport HD
19:00 Racing-Barcelona C+ Sport HD/Canal9
21:00 Real Mallorca-Real Madrid C+ Sport HD/6'eren

Mandag
21:55 Atlético Madrid-Sporting Gijon C+ Sport HD/Canal9

I samme kategori

Back to top button