TV-Nyt

Kurs mod danske kyster

- premiere 16. juli på TV 2

Mikkel og familien er igen samlet på deres gode skib Wallenberg og klar til en sommer langs Danmarks godt 8750 kilometers kyststrækning. For som de fleste danskere bliver familien i de hjemlige farvande i år.

Besætningen ombord på båden er Mikkel Beha Erichsen, hans kone, Marian Midé Erichsen, og parrets to yngste sønner, Theis og Alfred Midé Erichsen. Den ældste søn, Emil Midé Erichsen, er med på nogle af etaperne. Til gengæld er Alfreds kæreste, Madeleine også med ombord.

Ruten går gennem hele landet: fra Smålandsfarvandet og det Sydfynske øhav til Langeland, Limfjorden og Læsø.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi starter i Københavns kanaler, hvor Mikkel og Marian kan vise Theis og Alfred, hvor det hele startede. Og i gummibåden kan familien for første gang sejle til det, der viser sig at være en ualmindelig eksotisk ø – midt i deres egen baghave.

I program 2 der sendes 23. juli viser Svendborgsund og det sydfynske øhav sig fra sin mest sommerlige side. Marian, Emil, Theis, Alfred og Alfreds kæreste, Madeleine, hopper i dykkertøjet og tager med en lokalkendt ud for at fange aftensmaden med harpuner under vand. Familien får også hilst på en lokal delfin. Og så tager Mikkel Theis med på en tur ned ad sin barndomsgade på Langeland. Det er mere end 45 år siden, at Mikkel sidst har været her, og gensynet med gården, hvor hans barndomskollektiv holdt til, gør større indtryk, end han havde regnet med.

Kurs mod danske kyster
Kurs mod danske kyster
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button