TV-Nyt

Kulturelt & Filmselskabet Delight

Hver søndag sætter to nye kulturprogrammer fokus på aktuel kultur.

KULTURELT: 8 programmer á 22 minutter. Sendes klokken 22.00 på DR2 og kan streames på DRTV fra den 1. maj. Vært: Jonathan Herrik

FILMSELSKABET DELIGHT: 8 programmer á 6-7 minutter. Sendes umiddelbart efter ‘Kulturelt’ på DR2 og kan også streames på DRTV fra den 1. maj. Værter: Maria Månson og Per Juul Carlsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kulturelt fortæller aktuelle kulturhistorier, dér hvor de udspiller sig. Historier med nysgerrige og skæve spørgsmål, der skaber en spændende samtale om kultur. En aktuel historie bliver i hvert afsnit foldet ud, og eksperter og kulturpersonligheder sætter historien i perspektiv og afprøver påstande og anderledes vinkler. Vært på programmet er Jonathan Herrik.

Jeg tror, det er vigtigt at turde stille både uhøjtidelige, direkte og drilske spørgsmål til kulturlivet. Min ambition er, at der skal skrues op for passionen og alle de små skæve, nørdede detaljer, der fascinerer os og som rummer en god historie, siger den nye vært Jonathan Herrik.

Filmselskabet Delight giver en hurtig introduktion til en aktuel film eller serie, som værterne Maria Månson og Per Juul Carlsen tager under kærlig behandling. Programmet er en anmeldelse, et tematisk perspektiv og en lille teaser, der kan give lyst til en tur i biografen eller kvalitetstid foran hjemmeskærmen. Det hele serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

Med disse to programmer kaster vi et nysgerrigt blik på kulturens nyeste tendenser og værker set i en aktuel kontekst og viser dens mangfoldighed fra performancekunst til popkultur, fortæller redaktionschef i DR Kultur Ida Holten Ebbesen.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button