Streamingnyt

Kritikerrost krimi-thriller får sæson 2 på Viaplay

Instruktør Amir Chamdin laver en ny sæson af den kritikerroste krimi-thriller ‘Partisan’. ‘Partisan’ sæson 2 får premiere i 2022 på Viaplay. Den nye sæson begynder umiddelbart efter de dramatiske begivenheder, der afsluttede ??sæson 1.

I sæson 1 af ‘Partisan’ tager en politimand (Fares Fares) et undercover job på den økologiske gård Jordnära, et mystisk lukket samfund styret af den karismatiske leder Kent (Johan Rheborg) og matriarken Maud (Anna Björk). En forfærdelig opdagelse fører til et eksplosivt slutopgør, der ryster Jordnära i sin grundvold. Når ‘Partisan’ vender tilbage med en ny sæson, begynder handlingen kort efter den dramatiske afslutning. Efter en dødelig trafikulykke opdager politiet, at ulykkesbilen har forbindelser til Jordnära. Politiets interesse i Jordnära bliver en ny trussel for Maud (Anna Björk), der kæmper for at redde sin fars livsværk.

‘Partisan’ er skabt af instruktør Amir Chamdin, der tidligere har skabt Viaplay Originalen ‘Hassel’ og filmen ‘Cornelis’ og også står bag Viaplays kommende dramaserie om Börje Salming.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg er meget glad for at lave endnu en sæson af ‘Partisan’. Interessen og opmærksomheden omkring serien har været enorm både i Sverige og internationalt. At vi nu fortsætter, hvor vi slap i sæson 1, er derfor givet. Jordnära, det økologiske samfund, som vi elsker at hade, vil igen være et centralt sted for handlingen”, siger Amir Chamdin.

Af skuespillere kan man i sæson 2 blandt andre glæde sig til at opleve Anna Björk, Sofia Karemyr, Pelle Holmström, Ylvali Rurling, Linus Wahlgren, Emelie Garbers, Andreas Kundler og Thomas Holmin.

”Første sæson af ’Partisan’ tog ikke kun vores nordiske publikum med storm, men også det internationale publikum, hvilket var tydeligt til seriefestivallen i Cannes. Selvfølgelig skal den første nordiske vinder af Canneseries have en efterfølger, så vores publikum kan få mere ’Jordnära’ og alt det, der sker der og ikke mindst omkring alle de interessante karakterer”, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer på NENT Group.

‘Partisan’ produceres af Warner Bros., som også producerede ’Love Me’, ’Orca’ og ’Harmonica’ for Viaplay. Producent er Johanna Wennerberg og Executive Producer hos NENT Group er Sara Askelöf. ‘Partisans’ fem episoder får premiere på Viaplay i 2022.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button