Branche-NytStofa

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt Syd Energi’s køb af Stofa

feature_stofaKonkurrence- og Forbrugerstyrelsen har i dag godkendt SE’s køb af Stofa. SE er et af de 13 energiselskaber, som ejer Waoo!.

”Jeg er glad for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens afgørelse på både kundernes og fiberselskabernes vegne. Det er den rigtige vej at gå, hvis der skal skabes et reelt alternativ på det danske marked. Waoo! har allerede skabt markante resultater for sine ejere. Med etableringen af Waoo! har energiselskaberne kunne vækste fiberforretningen ganske betydeligt. Med Waoo! er det lykkedes os at opnå såvel kundevækst som markant forbedret produktindtjening, fordi vores omkostninger er blevet bragt ned. Det betyder, at mange flere kunder i dag har et alternativ til de langsomme forbindelser, de ellers kunne få,” siger Kim Frimer, der er bestyrelsesformand for Waoo! og administrerende direktør i Verdo

I perioden fra 2010, hvor Waoo! startede markedsføringen, til den nyeste opgørelse fra december 2012, er antallet af aktive kunder steget fra 135.000 fra 250.000, og energiselskaberne har i dag rullet fiber ud i et område, som dækker ca. en tredjedel af de danske husstande.

”Det er helt klart, at der er nogle store muligheder i et øget samarbejde mellem Waoo!, fiberselskaberne og SE-Stofa. Det er stadigvæk alt for tidligt at sige nået om, hvad resultatet bliver, men Waoo! glæder sig til at indgå i forhandlinger om muligheder og fordelene ved et øget samarbejde,” siger Waoo!’s administrerende direktør Anders Christjansen.

Waoo! har siden lanceringen positioneret sig som et stærkt selskab, der tager kundernes side på centrale områder, som eksempelvis at få en fair og gennemskuelig markedsføring af bredbåndshastigheder og mere frit valg på tv-området. Og det blevet sidste år dokumenteret, at Waoo!-kunderne faktisk er de mest tilfredse blandt samtlige internetudbydere i Danmark. Det var konklusionen i en uafhængig analyse af Loyalty Group baseret på svar fra 3.000 panelmedlemmer.

Med hensyn til at nå en aftale om et øget samarbejde mellem Waoo!, fiberselskaberne og SE-Stofa er forventningen fra Waoo!, at det kan komme til at tage nogle måneder at drøfte samarbejdsmulighederne grundigt igennem.

”Vores bedste skøn er, at der vil foreligge en overordnet ramme for et samarbejde efter sommerferien,” siger Kim Frimer.

 

I samme kategori

Back to top button