Streamingnyt

Kommandovej stopper live Premier League i dag

viaplay nyt logoHvis du undrer dig over at Viaplay Sport Reklame-link ikke viser live Premier League i dag her kl. 16:00, så er du ikke den eneste. Flere spørger til årsagen på Viaplay Sports Facebook side.

Årsagen beskrives af Viaplay således:

Der er en vis kommandovej til valget af kampene: Viasats sportsredaktion udvælger sammen med Sky / BT ud fra visse kriterier hvilke kampe som skal vises live – og hvilke som kan vises relive senere på aften, når alle kampe er spillet færdigt.

De fine herrer der har så valgt at denne lørdagskamp kl. 16 skulle være Arsenal – Sunderland. Da Arsenal har været så gode at gå videre til FA Cup, skal de spille i morgen – derfor er dagens kl. 16 kamp blevet forskudt og grundet førnævnte kommandovej har vi ikke mulighed for at vise en anden kamp i stedet.

Da Viaplay er en streamingtjeneste, får vi vores streames fra forskellige udbydere – og da vi har købt rettighederne til dette, har vi derfor begrænsede muligheder for at påvirke valget af kampe eller at sende en anden kamp i stedet.

Der er således ikke live Premier League denne lørdag på hverken TV eller Streaming, men ønsker man at se 16:00 kampene forskudt kan det ske lørdag aften fra kl. 20:30 på Viaplay Sport Reklame-link

I samme kategori

Back to top button