Kom bag om kulisserne hos amerikansk fodbold hold

| torsdag 07. aug, 2014 10:35 | opdateret 10. okt, 2014 kl. 10:21 | 0 Kommentarer

hard knocksNu får de danske seere en unik mulighed for at komme bag kulisserne på NFL

Serien Hard Knocks, der i dag har premiere på Viaplay,følger det stjernespækkede NFL-hold Atlanta Falcons både på og udenfor banen under forberedelserne til den kommende sæson. Premiereafsnittet sendes i dag på Viaplay kl. 21.00. NFL-sæsonen kan følges på TV3+ og Viaplay.

– Hard Knocks er en af verdens mest prisbelønnede sports-dokumentar serier. Det er fantastisk, at vi kan tilbyde vores kunder den perfekte generalprøve på den kommende NFL sæson, hvor de kan følge deres foretrukne NFL hold, siger Rikard Steiber, CEO for Viaplay og Chief Digital Officer i MTG.

Hard Knocks fokuserer på Atlanta Falcons træningslejr, hvor holdet står over for en række store udfordringer. Blandt andet hvem der skal tage den skadede linebacker Sean Witherspoon plads? Og hvordan vil de nye trænere, Mike Tice og Brian Cox, genopbygge det defensive og offensive spil, der var et problembarn sidste år. Men størst interesse er der omkring superstjernen Julio Jones og hans længe ventede comeback.

Hard Knocks er en serie i fem afsnit. En ny episode sendes på Viaplay hver torsdag, og hver episode vil være tilgængelig på Viaplay hele NFL sæsonen. Hard Knocks vil også blive sendt på TV3sport samtidig med NFL premieren.

Kilde: MTG

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om