Ikke kategoriseret

Købsanbefalinger – TV 2 HD Ready MPEG-4 boks

Skal du ud og købe ny tv-boks for både at se DR eller TV 2 via din almindelige tv-antenne også fra 11. januar?

Vælg en fremtidssikret boks

DIGITALT.TV anbefaler, at du ved nykøb af antenne-tv boks køber en tv boks, der kan håndtere TV 2 i HD kvalitet, der tilbydes fra april 2012.

Ganske vist kan du godt nøjes med en billigere MPEG-4 boks, der ikke kan håndtere TV 2 i HD, men det er efter vores mening dumt ikke at sikre sig lidt fremtidssikring i forhold til mulighed for at modtage yderligere HDTV kanaler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vil du følge denne anbefaling, så skal du sikre dig at den tv-boks du køber kan håndtere dette. Se anbefalinger herunder. Bemærk at begge omtalte bokse ikke er fejlfrie, men de bokse DIGITALT.TV vurderer som de bedste på markedet pt.

TV-boks mest for pengene til Boxer eller DR TV

DIGITALT.TV anbefaler i øjeblikket tv-boksen Humax BXR-HD som den boks, der giver dig mest for pengene.

Til en pris omkring 1200,- får du en fremtidssikret boks, der er klar også til TV 2 i HD kvalitet, der tilbydes fra april 2012.

Boksen tilbyder desuden mulighed for optagelse af tv-programmer, såfremt du tilslutter en ekstern USB harddisk.

Uddrag af konklusionen i anmeldelsen af Humax BXR-HD: 
Optager du sjældent 2 ting på samme tid eller lægger du vægt på muligheden for arkiv på eksterne harddiske, så er Humax BXR-HD et godt bud på en velfungerende fremtidssikret boks med ekstern PVR mulighed til brug med både kodede og ukodede kanaler via din stue- eller tag-antenne.

Boksen har en velfungerende og enkel betjening, selv om du altså må leve med et lidt forstyrrende display på fronten af boksen, man egentligt gerne ville have kunnet slå fra.
>> Læs hele anmeldelsen af Humax BXR-HD

>>Tjek dagsprisen på Humax BXR-HD
Fås også billigere sammen med Boxer abonnement 499,-
Med Boxer TV 2 alene kort 1099,-

Bedste tv-boks til Boxer eller DR TV

Bedste boks til Boxer TV er efter DIGITALT.TV’s mening Humax BXR-HD+. Den koster noget mere end Humax modellen vi nævnte som bedste køb, men den byder også på for mange ikke helt uvæsentlige fordele.

I forhold Humax BXR-HD, så har Humax BXR-HD+ indbygget harddisk til tv-optagelser samt mulighed for at optage 2 ting på samme tid.

Du kan også frit optage 1 program mens du ser et andet.

Uddrag af konklusionen i anmeldelsen af Humax BXR-HD+: 
Humax BXR-HD+ er et meget komplet bud på en velfungerende twin tuner PVR boks til brug med både kodede og ukodede kanaler via din stue- eller tag-antenne
.
Boksen har en velfungerende og enkel betjening, og byder også teknisk set på den bedste samlede pakke, jeg har set indtil videre indenfor Boxer godkendte bokse.
>>Læs hele anmeldelsen af Humax BXR-HD+

Humax BXR-HD+ uden Boxer abo koster ca. 3200,-
Fås også billigere sammen med Boxer abonnement – pris kan afhænge af 
abonnements-type

Vil du hellere undvære en tv boks og i stedet købe en fladskærm der har mulighed for at modtage Boxer TV og TV 2 HD fra april så anbefaler DIGITALT.TV dig at tjekke listen over fladskærme, der er klar til TV 2 HD i artiklen “Boxer HDTV Ready fladskærme

I samme kategori

Back to top button