TV-Nyt

Klar til årets første Grand Slam – Australien Open 2016 på Eurosport

eurosport australien open 2016Vær med når Eurosports kanaler sender adskillige timer direkte fra dette års første Grand Slam turnering, Australian Open.

Den årlige turnering er garant for tennis i topklasse og sikrer hvert år seerne dramaer fra den hårde bane i Melbourne.Og med et felt bestående af de bedste spillere fra hele verden, er der med garanti lagt op til spænding fra start, når den behårede gule bold bliver skudt afsted.

Bookmaker favoritter er den evige favorit Serena Williams, der giver pengene færrest gange igen, mens Victoria Azarenka, Simone Halep og Maria Sharapova kommer lige efter i bookmakernes øjne.

Stærkt felt hos herrerne
Der er lagt op til en hårdslående omgang tennis hos herrerne, hvor vi igen kan glæde os til flere intense opgør mellem de bedste spillere. Selv om seedningen endnu ikke er meldt ud, står det næsten skrevet, at Novak Djokovic kan tage sig af førsteseedningen.

Den 28-årige serber har i hvert fald gjort sit for at sætte sig tungt på en god seedning. Senest nærmest udraderede serberen Rafael Nadal i Qatar Open, hvor han vandt med cifrene 6-1, 6-2. Det affødte store roser fra Nadal, der måtte bøje sig i støvet for den stærke serber.

Intet er dog givet på forhånd.

Med både Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal er der altså garanti for en spændende omgang tennis, hvor de sidstnævnte helt sikkert vil gøre deres for at smide grus i maskineriet hos Novak Djokovic.

Du kan følge Australian Open direkte på Eurosport 1 og Eurosport Danmark.

Australien Open streaming på Eurosport Player

Med Eurosport Player kan du følge op til 16 baner LIVE med avancerede funktioner til PC eller MAC og alle dine skærme.

  • Gå tilbage og se de point, du ønsker, under LIVE-betingelser.
  • LIVE-meddelelser: bliv gjort opmærksom på, når et afgørende point spilles i en anden kampen, og se det omgående.
  • Gengivelser: genoplev alle dagens mest spændende øjeblikke.
  • Konstant opdateret statistik og nyheder vises på din skærm.

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button