TV-Nyt

Klædt af mod toppen med familien Wozniacki

- på Kanal 5 og Dplay fra torsdag 13. august

Den danske tennisdarling Caroline Wozniacki har sammen med sin nærmeste familie taget den ultimative udfordring op i Dplay- og Kanal 5-serien ’Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’. Discovery Networks Danmark kan nu afsløre premieredatoen for programserien, der har en af landets mest kendte familier i hovedrollen.

Efter en måneds intense optagelser er programmet i kassen og får premiere på Kanal 5 og Dplay torsdag 13. august.

Det var helt vildt hårdt, og jeg er overrasket over, hvor godt vi holdt sammen. Det er en oplevelse, vi uden tvivl aldrig glemmer, siger Caroline Wozniacki om oplevelsen, som Dplay-abonnenter og Kanal 5-seere kan se frem til at følge med i.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tre uger efter Caroline stoppede sin karriere som en af verdens bedste tennisspillere, har Discovery Networks Danmark fulgt hende og familien på deres livs vildeste rejse gennem Polen, Zanzibar og Tanzania. I den tynde luft og bidende kulde skal de nå til tops på Kilimanjaro uden beskyttelse mod kulden –intet overtøj og ingen hjælpemidler. Familien får dog en smule hjælp af tre såkaldte “supermennesker”, som udsætter dem for tre intense træningsforløb, der skal hjælpe dem med at præstere det umulige.

Sammen med de tre eksperter skal familien tilegne sig teknikker, der flytter grænserne for, hvad deres kroppe kan præstere, for i fællesskab at kunne bestige et af verdens mest berømte bjerge. Det er koldt, det er ekstremt modigt og ganske enkelt super spændende tv, som vi glæder os til at vise til efteråret. Programmet giver et unikt indblik i familien Wozniacki og ikke mindst deres evne til at præstere under hårdt pres, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Det er kun lidt over halvdelen af dem, der hvert år forsøger at bestige bjerget, som kommer til tops, og det er vel at mærke uden de benspænd, som den konkurrencedrevne familie har fået.

Caroline, David Lee, far Piotr, bror Patrik, mor Anna og svigermor Susan tager dog alle udfordringen op, og skal inden turen op ad Kilimanjaro i lære hos Wim Hof, også kaldet ‘The Ice Man’, den danske verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, og den kinesiske Master Shifu, der er shaolinmunk.

– Vi ser meget frem til, at programmet med familien Wozniacki lige om lidt rammer skærmen. Adventure er en vigtig genre for os, hvor senest anden sæson af ’Over Atlanten’ har været en stor succes. I dette program har vi igen en eventyrlig og udfordrende udviklingsrejse som ramme, men denne gang med en helt særlig familie som omdrejningspunkt. Familien Wozniacki har altid værnet om deres privatliv, og at de her vælger at åbne op og tage os med på denne vilde rejse, som uden tvivl vil give et helt nyt syn på familien, synes jeg er både modigt og sejt, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Første afsnit af ”Klædt af mod toppen med familien Wozniacki” bliver sendt 13. august på Kanal 5 klokken 21.00, men hvis du har Dplay, kan du allerede streame første afsnit klokken 10.00 på premieredagen

Kilde: Disocovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button