TV-Nyt

Kenneth Perez på CANAL9s VM-hold

feature canal910’eren hos de nykårede hollandske mestre fra Twente træder direkte ind i startopstillingen på CANAL9s VM-hold, der blandt andet også tæller målfarlige Mads Junker samt VM-veteranerne Peter Møller og Stig Tøfting.

Kenneth Perez var ikke at finde blandt Morten Olsens udvalgte, men den målfarlige midtbane-spiller er nu tilføjet CANAL9s VM-trup, hvor han sammen med kanalens øvrige eksperter vil guide seerne gennem de mange timers direkte tv under VM-slutrunden i Sydafrika.

Den 35-årige eks-landsholdsspiller er på banen kendt for sit store overblik og et giftigt højreben, mens Perez uden for banen både besidder kant, personlighed samt en stor viden om fodbold.

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af CANAL9-teamet, hvor man med personligheder som Møller, Tøfting og Junker allerede har et stærkt hold. VM er og bliver et mekka for alle fodbold-elskere, og det bliver en fornøjelse at guide seerne og analysere på CANAL9s mange spændende kampe”, udtaler Kenneth Perez.

Også CANAL9s Sportschef Anders Bay udtrykker glæde ved at have Perez på holdkortet:

“Udover at være en dygtig fodboldspiller, som måske burde have været udtaget til det danske landshold, så er Kenneth en velformuleret fyr, der er kendt for at have kontante holdninger og sige tingene, som de er. På CANAL9 indgår Kenneth på et stærkt hold, hvor han som Stig Tøfting, Peter Møller og Mads Junker også har kant og personlighed og dermed passer perfekt til CANAL9s profil.

Kilde: Canal 9 presse

I samme kategori

Back to top button