Branche-Nyt

Ken Ilsø og Theresa Eslund nye eksperter på Viaplay / TV3 Sport holdet

Sekv om fokus lige nu er på EM Slutrunden, forberedelserne til den kommende fodboldsæson i fuld gang. I den sammenhæng har Viaplay tilføjet den tidligere FC Midtjylland og Sønderjyske-spiller Ken Ilsø og en af Danmarks største kvindelige fodboldspillere gennem tiden, Theresa Eslund, til ekspertporteføljen.

Ken Ilsø indgår på Viaplay-holdet med en spillerfortid i bl.a. FC Midtjylland og Sønderjyske i Superligaen, inden han fortsatte karrieren i tysk fodbold i hhv. Fortuna Düsseldorf og Vfl Bochum og dernæst Asien og Australien, hvor han stoppede sin aktive karriere.

Seerne kan stifte bekendtskab med Ken Ilsø allerede fra midt juli, når bolden i 3F Superligaen igen ruller, mens Theresa starter sin nye fremtid ud fra starten af august.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ken Ilsø fast ekspert i Offside-studiet

Ilsø erstatter Bo Henriksen som fast ekspert i Offside-studiet ført an af Mads Laudrup, ligesom Ilsø naturligvis også får en rolle i dækningen af 3F Superligaen og Viaplays intensiverede dækning af den tyske Bundesliga i den kommende sæson.

”Som spiller havde jeg altid den inspiration og tilgang til fodbold, at det skal være sjovt og underholdende, og det er det samme, jeg har ambitioner om at kunne give fodbold-Danmark og seerne på Viaplay. Derudover kan jeg bidrage med analyser af det offensive spil samt mit gode humør og måske et par rappe replikker hist og pist. Ekspertrollen herhjemme i Danmark er ny for mig, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med og lære af alle de fremragende mennesker på Viaplay,” forklarer offensivspilleren, der ser frem til det nye kapitel i sin karriere.

Theresa Eslund – hovedekspert på den danske kvindeliga

Theresa Eslund bliver hovedekspert på den forestående dækning af den danske kvindeliga og indgår ligeledes i kommenteringen af de internationale kvindeligaer på Viaplay og TV3 Sports kanaler.

Theresa Eslund spillede indtil den seneste sæsons udløb i Brøndby IF og har en lang karriere med bl.a. 133 landskampe, ophold i norsk, amerikansk og australsk klubfodbold og en årrække som nøglespiller i Brøndby IF bag sig. Tilbage i 2012 blev Theresa kåret som årets danske kvindelige fodboldspiller, og hun var en del af EM’s All Star-hold i 2017, da Danmark flot vandt sølv. Om sin fremtid på skærmen i stedet for på banen siger Theresa Eslund:

”Det har været et nemt karriereskifte for mig. Og da denne mulighed åbnede sig, vidste jeg med det samme, at det var det, jeg skulle. Jeg forlader ikke fodbolden helt, men får til gengæld lov til at følge mine tidligere holdkammerater i de bedste kvindelige turneringer – og samtidig får jeg lov at arbejde sammen med en række stærke, nye kolleger. Ingen tvivl om, at jeg glæder mig helt vildt”.

”Det glæder os altid at præsentere nye ansigter på dækningen af vores rettigheder, og det er en fornøjelse for os at få to profiler som Ken Ilsø og Theresa Eslund med på vores hold. Vi er helt sikre på, at de vil bidrage med deres store indsigt og erfaring fra egne karrierer og med deres fine personligheder. De vil blive markante ansigter, når vi ser frem til lige om lidt at genoptage 3F Superligaen og tage hul på den første sæson med Gjensidige Kvindeligaen på Viaplay og TV3 Sports kanaler,” siger NENT Groups redaktionschef på sporten, Benjamin Munk.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button