TV-Nyt

Karen synger nationalmelodierne til Kessler vs. Froch

kesslerfrochTraditionen tro skal lørdagens boksekamp mellem Mikkel Kessler og Carl Froch indledes med de to bokseres nationalmelodier. Karen har fået opgaven og er allerede gået i øvelokalet for at få styr på ”Der er et yndigt land” og ”God save the queen”.

Karen har aldrig overværet en boksekamp. Første gang bliver lørdag, når sangerinden skal stå med mikrofonen i hånden og synge den danske og engelske nationalmelodi. Det bliver foran tusindvis af gæster i Herning Messecenter og de mange tv-seere herhjemme og i udlandet, der skal følge boksebraget mellem Kessler og Froch.

”Jeg glæder mig voldsomt meget til at skulle synge nationalmelodierne forud for boksekampen. Kessler er en stor sportsmand, og det er derfor en stor ære for mig at blive bedt om at synge nationalmelodierne. Jeg lover, jeg vil gøre mit bedste for, at både gæster og tv-seere kommer i den helt rette stemning før kampen,” siger sangerinden Karen.

Karen vil selv mene, at hun har nogenlunde styr på ”Der er et yndigt land”. Det står lidt værre til med ”God save the queen”. Derfor er hun ikke i tvivl om, hvad de næste par dage skal bruges til:

”Jeg vil nu gå i træningslejr og øve mig på sangene, så de sidder i skabet til på lørdag den 24. april,” fortæller hun.

Peter Palshøj er med i ringhjørnet
En anden debutant ved lørdagens arrangement bliver Peter Palshøj, der skal fungere som ring-announcer på alle de seks indledende kampe, inden Kessler møder Froch. Peter Palshøj har bestemt noget at leve op til for ring-announceren til Kessler-kampen bliver ingen ringere end Jimmy Lennon Jr., der kan bryste sig af mere end 700 kampe. Sidst den kendte ring-announcer var i Danmark var i forbindelse med kampen mellem Mike Tyson og Brian Nielsen. Peter Palshøj er dog overbevist om, at han kan levere varen:

”Jeg har måske ikke lige ”it’s SHOWTIME”, men jeg finder helt sikkert på noget andet. Uanset hvad så bliver det en kæmpe oplevelse at få lov til at varme op, inden Jimmy Lennon Jr. tager over, når Kessler skal i ringen.”

Bokseeventen starter klokken 19.00 og indledes med letmellemvægtsbokseren Koko Murat fra Tyskland, der skal møde sin landsmand Nick Klappert. To danskere skal også i ringen, inden Kessler går på. Det er henholdsvis Patrick Nielsen, som tørner sammen med Norbert Szekeres fra Ungarn, og Vinnie Skovgaard der er oppe imod belgieren Diana Schwachhofer.

I samme kategori

Back to top button