TV-Nyt

Kanal 5 går ikke på sommerferie – flere nye serier starter snart

Kanal 5 sommer tvKanal 5 ligger ikke på den lade side sommeren over. Med hele 4 nye serier, så er der lagt i kakkelovnen til mange timers premiere-tv, når duggen falder og grillen er blevet kold. Tirsdag den 31. maj tages der hul på den længe ventede ‘Criminal Minds: Beyond Borders‘ (spin-off af Kanal 5-klassikeren ‘Criminal Minds’) og dramaserien ‘The Family’.

Søndag den 5. juni gælder det sci-fi-serien ‘Stitchers‘ og den højspændte thrillerserie ‘The Whispers‘.

Læs mere om serierne herunder:

28bc7a Criminal minds jpgCriminal Minds: Beyond Borders

Ny serie, der udspringer fra Criminals Minds, følger et FBI-hold, der bliver sendt på mission, når amerikanske statsborgere kommer i problemer i udlandet. I første episode må Jack Garrett og hans hold en tur til Thailand, da 3 amerikanere forsvinder under et trek. En storm er på vej, så det haster med at finde sporene. De får brug for hjælp, og den får de fra en tidligere kollega, Clara Seger.

Tirsdag den 31. maj kl. 21.00 på Kanal 5

95aeda The family jpg

The Family

10 år efter sin forsvinden vender Adam Warren tilbage til Red Pines. I første omgang til stor glæde og en del forbavselse for både familie og lokalsamfundet, men så kommer mistanken – er han nu også den Adam? Hele familien må se sig selv i øjnene, og godt gemte hemmeligheder må ud i det åbne. For moren, Claire Warren, betyder det ikke nødvendigvis enden på 10 års søvnløse nætter, da hun har brugt sin personlige ulykke til at fremme sin politiske karriere.

Tirsdag den 31. maj kl. 21.55 på Kanal 5

0d5dcd Stitchers 1 jpgStitchers

Stitchers følger Kirsten, en meget intelligent og følelseskold kvinde, som bliver rekrutteret af en af regeringens hemmelige afdelinger. De ‘strikker’ hende ind i sindet på nyligt bortgåede personer, så hun kan bruge deres hukommelse til at efterforske mord og mysterier. Kirsten har sans for teknologi, men ingen forestilling om, at det var muligt at hacke sig ind i døde menneskers sind og da slet ikke, at hun skulle gøre det.

Søndag den 5. juni kl. 20.00 på Kanal 5

fe6845 The Whispers jpgThe Whispers

En usynlig kraft manipulerer samfundets uskyldige – børnene, i egen favør. Ubevidst hjælper børnene denne ukendte fjende og uret tikker i dette spændingsmættede ræs for at redde menneskeligheden. Forældrene tror, at Drill er børnenes usynlige ven, men for dem er den meget tilstedeværende og spiller et farligt spil med dem.

Søndag den 5. juni kl. 21.00 på Kanal 5

 

I samme kategori

Back to top button