Kan du se fodbold på TV 2 i sommerhuset på lørdag?

| onsdag 06. jun, 2012 10:10 | opdateret 06. jun, 2012 kl. 11:05 | 0 Kommentarer

Boxer EM fodbold TV 2Når TV 2 lørdag den 9. juni blænder op for det danske fodboldlandsholds første EM-kamp, sidder danskerne traditionen tro som klistret til skærmen.

Men nogen risikerer at få sig en grim overraskelse, hvis de har sat sig til rette i sommerhuset og tænder for tv’et, måske for første gang i sæsonen – måske er DR og TV 2 forsvundet.

“Det skyldes, at DR den 11. januar droppede MPEG2 og gik over til kun at sende i MPEG4. Samme dag blev TV 2 betalingskanal”, fortæller Steen Ulf Jensen, adm. direktør for Boxer TV.

Derfor er det en rigtig god idé at tage et ekstra tjek på fjernsynet i sommerhuset, campingvognen eller båden, hvis ikke man har haft det tændt længe. Og er der ikke hul igennem, skal man formentlig en tur forbi den lokale tv-forhandler, hvis man vil sikre sig, at man også i sit sommerhus kan se alle EM-kampene i de kommende uger.

Måske skal man anskaffe sig nyt tv-udstyr og eventuelt et tv-abonnement. Men dem der allerede har en antenne, som langt de fleste sommerhuse har, slipper for udgifter til ny installation.

EM i fodbold er i øvrigt ikke den eneste grund til at komme hen til forhandleren:

“Det bliver en stor sportssommer med både EM i fodbold, Tour de France og OL i London. Men har man – som de fleste sommerhusejere – allerede en antenneinstallation, behøver det ikke at være nogen stor sag at sikre sig, at man har adgang til TV 2. Man skal først og fremmest sikre sig, at man har Boxer-godkendt tv-udstyr, dvs. med MPEG4 og med kortlæser. Har man lyst til at nyde sporten på TV 2 i superflot HD-kvalitet, skal man samtidig sørge for, at tv-udstyret også har den allernyeste tv-teknologi, DVB-T2”, forklarer Steen Ulf Jensen.

KIide: Boxer presse

Skulle du være indenfor rækkevidde af Svensk TV4 via din tv-antenne, så er det også en mulighed i forhold til at se Danmark – Holland kampen på lørdag. Har du parabol så kan du se kampen gratis på tyske ARD.

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Boxer TV