Streamingnyt

Kærlighed for voksne – første dansksprogede Netflix-film

Kærlighed for voksne er titlen på den første dansksprogede Netflix-film med prisvindende Dar Salim (Sort Krabbe, Borgen, Game of Thrones) og Sonja Richter (Elsker dig for evigt, Broen, Afdeling Q: Kvinden i buret) i hovedrollerne.

Kærlighed for voksne er netop gået i produktion og vil få global premiere på Netflix i 2022. Filmen vil også blive vist på TV2 i Danmark på et senere tidspunkt.

Thrilleren bliver instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg (Hvide Sande, En-to-tre-nu!, SJIT Happens) og produceres af Marcella Dichmann for SF Studios, produktionsselskabet bag Netflix Original-serien Snabba Cash og den første svenske spillefilm på Netflix, Red Dot. Kærlighed for voksne er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg, som er blevet solgt til ni lande, inklusive Frankrig, Italien og Spanien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kærlighed for voksne er en thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til. På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins). Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug.

Barbara Rothenborg, instruktør, siger: “For mig er Kærlighed for voksne en rå, uforudsigelig og nervepirrende film om, hvilke forfærdelige ting vi mænd og kvinder kan ende med at gøre ved hinanden, hvis vi bliver skubbet langt nok. Det handler om den fine linje mellem kærlighed og had – og hvordan jalousi og bitterhed kan få det værste frem i os alle. Et emne, jeg altid har fundet ekstremt fascinerende. Og med min sanselige, visuelle stil og store kærlighed til genren glæder jeg mig helt utroligt meget til at bringe denne hårrejsende historie til live sammen med de mest fantastiske skuespillere!

Rollelisten inkluderer desuden Sus Wilkins (Perfekte steder, Gidseltagningen), Mikael Birkkjær (Borgen, Forbrydelsen), Lars Ranthe (Druk, Kastanjemanden), Morten Burian (Gæsterne, Herrens veje, Bedrag), Benjamin Kitter (Lykke-Per), Karoline Hamm (Equinox) og Natalï Vallespir Sand (Protector).

Lina Brouneus, director co-production & acquisition EMEA i Netflix: “Vi er meget begejstrede for at udvide vores voksende nordiske liste af film sammen med vores mangeårige partnere i SF Studios. Med en uforudsigelig og fascinerende historie om kærlighed, jalousi og ofringer, et hold med nogle af Danmarks mest fremtrædende talenter og anført af Barbara Rothenborg og hendes unikke visuelle stil er vi overbeviste om, at vores medlemmer vil blive grebet af vores første dansksprogede film.”

Marcella Dichmann, producer: “Der er mange grunde til, at jeg er meget begejstret for at lave denne film. Først og fremmest elsker jeg simpelthen manuskriptet til Kærlighed for voksne. For det andet føles det fantastisk at producere den første dansksprogede spillefilm for vores mangeårige partnere hos Netflix.”

Katrine Vogelsang, fiktionschef, TV 2: “Fiktionsmarkedet er i en rivende udvikling, og derfor er det meget relevant at være med, når nye distributionsveje afprøves, som her. I Danmark har vi ikke tradition for de såkaldte tv-film, men dette set-up – med de gode partnere SF Studios og Netflix, som vi har samarbejdet med ’Rita’ om – er meget interessant for os på TV 2.”

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button