Streamingnyt

Juleunderholdning på TV 2 Play i julen 2020

Der er masser af dejlige juletilbud på TV 2 PLAY, og hylderne bugner med alt fra de hyggelige familiejulekalendere til seriøs ølsmagning. Juletid er normalt ventetid, men på TV 2 PLAY behøver man ikke vente til 1. december for at komme i den rette stemning.

For allerede fra lørdag 7. november er der nedtælling, når det bliver muligt at se det underholdende eventyr om Odin, Thor og alle de andre gamle guder i Asgård – nemlig familiejulekalenderen ‘Jul i Valhal’.

De 24 afsnit er en rejse ind i den nordiske mytologi, hvor Sofie og Jonas forsøger af fange guden Loke, som er sluppet fri af sine tusindårige lænker. Hvis de ikke fanger ham, starter Ragnarok – det endelige slag mellem guder og jætter, der for altid vil lægge Midgård og Asgård øde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sofie og Jonas spilles af Laura Østergaard Buhl og Lukas Schwarz Thorsteinsson, og som de voksne og guderne ses blandt andre Troels Lyby, Ann Eleonora Jørgensen, Vigga Bro, Peter Frödin og Martin Brygmann, der også har skrevet musikken til ‘Jul i Valhal’. Julekalenderen blev vist første gang på TV 2 i 2005.

Grethes jul

Grethes Jul. Mastiff / TV2.
Foto: Kristian Brasen / TV 2

I den nye serie på fire afsnit, ‘Grethes jul‘, er Grethe er tilbage på TV 2 og TV 2 PLAY i en eventyrlig julefortælling om næstekærlighed, tilgivelse og empati.

Da vi mødte Grethe (Peter Frödin) første gang var i 2016, hvor hun flyttede ind hos familien Bynke. Her hjalp hun familien igennem en kaotisk hverdag med sine helt egne værdier.

Nu er Grethe ansat i et stormagasin, hvor hun har en stand med sine bøger ‘Pletter – alt kan fjernes’. Her demonstrerer hun, hvordan man kan slippe af med alle slags pletter – også dem i sindet. Serien er baseret på en idé af Jarl Friis-Mikkelsen, der også har instrueret. Udover Peter Frödin medvirker også Ulf Pilgaard, Sebastian Jessen, Lotte Andersen, Sofie Torp, Alexander Wewer-Schøler og Özlem Saglanmak.

‘Grethes jul’ kan ses på TV 2 PLAY fra søndag 29. november og på TV 2 fra mandag 7. december.

Trænger man til at få genopfrisket sin viden om Grethe, kan første sæson allerede ses på TV 2 PLAY.

Et magisk gensyn med ‘Juleønsket’

Juleønsket TV 2
Foto: Per Arnesen

Der er mere skøn familiejulekalender til hele familien, når ‘Juleønsket’, der også vises på TV 2, er tilgængelig på TV 2 PLAY fra 1. december. Det er historien om 12-årige Julie, hvis ønske om at holde jul med sin familie, skal opfyldes af den unge engleaspirant Rafi. I løbet af december hvirvles Julie, hendes ven Willy og Rafi ind i et stort eventyr om mennesker og engle, kampen mellem det gode og det onde, familie og venskaber samt om hemmeligheder og jul.

I rollerne som Julie, Rafi og Willy ses Olivia Hillingsø, Jonathan Lindinger og Helmer Solberg, og i voksenrollerne ses blandt andre Esben Dalgaard, Signe Skov, Lærke Winther, Troels Malling, Neel Rønholt, Allan Hyde, Johan Olsen, Sonja Oppenhagen, Morten Suurballe, Donald Andersen og Marijana Jankovic.

Der er snigpremiere på ‘Juleønsket’, som utålmodige sjæle kan se det næste afsnit aftenen før, og børnefamilierne kan se julekalenderen sammen, når det passer dem på dagen – og inden de små skal i seng.

‘Juleønsket’ blev vist første gang på TV 2 i 2015, hvor den blev en stor succes både på TV 2 med over en million seere pr. afsnit og på TV 2 PLAY, ligesom anmelderne var meget begejstrede.

Ingen jul uden Pyrus – for hele familien

Alletiders Jul
AppleMark

På TV 2 PLAY er Pyrus på spil, nemlig i den første af fire Pyrus-julekalendere, ‘Alletiders jul’. Pyrus (Jan Linnebjerg) havner i Rigsarkivet og laver rav i danmarkshistorien, da han med en trylleformular kommer til at slette julen i danmarkshistorien. Guttenborg, der i øvrigt senere blev til Gyldengrød, spilles af Paul Hüttel. Julekalenderen vises også i eftermiddagsfladen på TV 2.

Og for de mindste er der dejlig slow-jul på TV 2 PLAY med ‘Jul i historiehulen’, som er en del af det nye samarbejde med TV 2 og Nordisk Films børneunivers Oiii.

Bob-bob-det bår’ dæjli – The Julekalender

The Julekalender TV 2 Charlie
Foto: Steen Linde/TV 2

Julen er jo som bekendt traditionernes tid, så igen i år der mulighed for at se ‘The Julekalender’. Skulle man have glemt udtryk som bob-bob og det bår’ dæjli, eller hvordan The Støvledance lyder, så er De Nattergales julekalender klar på TV 2 PLAY til december. Viggo Sommer, Carsten Knudsen og Uffe Rørbæk spiller både Oluf og Gertrud Sand og Benny samt de tre nisser Fritz, Hansi og Günther.

Natholdets julekalender

Natholdets julekalender
Carsten Berthelsen, Anders Breinholt og Søren Rasted i ‘Natholdets julekalender’. (Foto: Lasse Olesen / Pineapple / TV 2)

December er også synonymt med lækker julemad og gode drikke. En guide til de bedste øl kan ses på TV 2 PLAY i december, hvor en ny sæson af ‘Natholdets julekalender’ ligger klar. Det er seriøs ølsmagning for voksne, og det er igen øl-ekspert Carsten Berthelsen, der nyder væskerne sammen med Anders Breinholt og Søren Rasted. Ølkalenderen vises også på TV 2 ZULU.

Og har man lyst til lidt en lidt højere promille, er det fra 23. december muligt at se ‘Natholdets julekalender’ fra 2017 og 2019 på TV 2 PLAY.

Kilde: TV 2 presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button