Streamingnyt

Julefilm du kan streame gratis på Pluto TV lige nu

Så er det for alvor sæson for julefilm, og udover de der vises på tv-kanalerne, så er der også en masse på streaming naturligvis. I Viafree sektionen på gratis tjenesten Pluto TV kan du finde en række julefilm, som du hurtigt kan streame helt gratis, uden at oprette bruger, logge ind eller noget.

Denne liste er fra 2022, men en del af filmene er også online i 2023. Jeg har dog ikke tiden til at opdatere og fjerne døde links… Du kan også se den på Pluto TV flow-tv kanalen Merry Christmas from Viafree.

Læs mere om en række af filmene herunder

A Chance for Christmas
Influenceren Christina Chance får sit livs mulighed: et lukrativt sponsorat fra sit drømmebrand. Men opdager, at hun er fanget i en tidslomme, hvor den samme juleaften gentages i en uendelighed.
Julefilm Pluto TV
A Chestnut Family Christmas DA
En privatkok skal finde på noget for at imponere sin ambitiøse familie, inden de kommer for at holde jul hos hende.
Julefilm Pluto TV
A Christmas Hero
Brandmanden Jenny, der er blevet vild med en skilt mand, må kæmpe med hans ekskones trusler om at forhindre ham i at se sin datter. Kan Jenny slukke sin rivals vrede og redde sit spirende forhold?
Julefilm Pluto TV
A Christmas Mission
Designer og iværksætter Emma King har længe drømt om at sælge håndlavede ting til hjemmet, så nu åbner hun en butik sammen med sin veninde.
Julefilm Pluto TV
A Christmas Stray DA
Da en herreløs hund tvinger hans bil af vejen, sidder arbejdsnarkomanen Ethan fast i en landsby. Ethan er rasende, da han opdager, at han er sneet inde over julen – indtil han møder den lokale dyrlæge.
Julefilm Pluto TV
A Country Christmas Harmony
Ekskæresterne Luke og Chrissy, som tidligere var en countrymusikduo, støder på hinanden flere år efter at Chrissy forlod Luke sporløst – og indser, at de kun kan komme igennem højtiden med hinandens hjælp.
Julefilm Pluto TV
A Furry Little Christmas DA
En dyrlæge fra storbyen falder for en provinslæge, da han forsøger at genskabe en New Yorker jul i hendes hjemby i Vermont.
Julefilm Pluto TV
A Godwink Christmas: Miracle of Love DA
Joy og Eric leder begge efter en følelse af mening i livet og mødes under et frivilligt arbejde, hvor Joy gør brug af sine evner som sygeplejerske, og Eric sætter sin skrivefærdigheder på prøve.
Julefilm Pluto TV
A Golden Christmas
Jessica er en advokat, som vender hjem til sine forældre for at holde jul. Da hun opdager, at barndomshjemmet er blevet solgt til en fremmed, forsøger hun at finde en måde at købe det tilbage.
Julefilm Pluto TV
A New York Christmas Wedding
Det kan være svært nok at holde en god jul, uden at der bliver lagt et bryllup oveni. Men det er netop det, der venter Jennifer Ortiz, som føler sig presset til at spille rollen som “den perfekte brud”.
Julefilm Pluto TV
A Sisterly Christmas DA
To søstre må lægge deres uenigheder til side for at vinde den årlige konkurrence på et lokalt feriested inden juledag.
Julefilm Pluto TV
A Star For Christmas DA
Cassies bagerbutik er en succes, men det er hendes kærlighedliv ikke. Der bliver imidlertid vendt op og ned på alt, da hun intetanende forelsker sig i en berømt og berygtet skuespiller.
Julefilm Pluto TV
A Unicorn for Christmas
Da en ung pige opdager en ægte enhjørning i et julekarneval, må hun beskytte den mod den grådige tivoliejer.
Julefilm Pluto TV
A Very Charming Christmas Town
Aubrey er en rejse- og livsstilsblogger, der rejser til den danskinspirerede by Solvang for at få den med i sin jule-vlog. Dér møder hun den flotte Sawyer, der åbenbart skal vise hende rundt i byen.
Julefilm Pluto TV
Angels in the Snow
Da kun et mirakel kan holde en familie sammen, gør juleferien det muligt at netop et mirakel kan ske. En hjertevarm historie om kærlighed, tab og genopdagelse.
Julefilm Pluto TV
Belles jul
Belle skal sælge et hus for sin klient Hunter Lowell, men snart opstår der varme følelser mellem dem. Situationen kompliceres imidlertid, når Belles mangeårige bejler Tony dukker op.
Julefilm Pluto TV
Brev fra julemanden
En enkes datter skriver til julemanden med ønsket om at hendes mor igen må finde kærligheden. Brevet falder i hænderne på en forfatter, der er gået i stå, og giver ham ny inspiration og starten på en ny kærlighed.
Julefilm Pluto TV
Candy Cane Candidate DA
En kvinde vender tilbage til sin hjemby til jul efter en mislykket kampagne og støder på sin gamle rival.
Julefilm Pluto TV
Candy Coated Christmas DA
En ung kvinde vender tilbage til sin mors hjemby Peppermint Hollow, efter at hendes planer om at starte en virksomhed er gået i vasken.
Julefilm Pluto TV
Christmas at Maple Creek
En forfatter samler sin familie og venner for at redde en elsket by inden jul og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
Christmas Ever After
Presset af en deadline tager forfatteren Izzi til den hyggelige kro Antler Inn i Silver Springs for at skrive sin nyeste roman færdig kun få dage før jul.
Julefilm Pluto TV
Christmas in My Heart
Violinisten Beth vender tilbage til sin hjemby efter sin mors død for at undervise datteren af en ensom countrymusikstjerne og forberede hende til den kommende julekoncert.
Julefilm Pluto TV
Christmas in Pine Valley DA
Natalie ejer et sæbefirma, som hun driver med sine venner. En dag sender et stort blad en journalist ved navn Josh ud for at lave en artikel om Natalies firma i den tro, at det er et familiefirma.
Julefilm Pluto TV
Christmas Party Crashers DA
Da to svindlere mødes efter at have crashet den samme millionærs julefrokost, bliver de enige om at samarbejde – uvidende om, at de snart finder noget, der er vigtigere end rigdom og berømmelse: ægte kærlighed.
Julefilm Pluto TV
Christmas Unfiltered DA
Beckys juleønske er, at hendes familie for én gangs skyld vil høre på hende. Men så begynder alle hendes tanker og frustrationer at vælte ud, da hun ufrivilligt begynder at fortælle alle, hvad hun virkelig tænker.
Julefilm Pluto TV
Christmas Unwrapped
Charity, en ambitiøs og pragmatisk journalist, lærer hvad julen virkelig handler om, da hun undersøger Erik Gallagher, en millionær, der insisterer på, at julemanden kommer med gaver hvert år.
Julefilm Pluto TV
Comeback til jul
En video går viralt af en mor/datter country-duo, og de genoptager derfor kontakten efter 10 års tavshed for at udgive en julesingle sammen – men de får brug for en hel del tilgivelse og lidt julemagi.
Julefilm Pluto TV
Cooking Up Christmas
Da en kok får den udfordrende opgave at lave mad til en professionel atlet til jul, får hun tilliden til sine egne evner tilbage og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
Den helt perfekte jul
I sin uendelige søgen efter den helt perfekte jul, bliver Darcy på magisk vis, transporteret til sin julelandsby, hvor alt er helt perfekt og det er jul hver eneste dag.
Julefilm Pluto TV
Den magiske julepynt
Marie har mistet glæden ved julen efter hendes ekskæreste pinligt slog op med hende til en julefest. Men denne jul testes hendes skæbne ved hjælp af en samling juledekoraktioner.
Julefilm Pluto TV
Den sidste jul hjemme
Hvert år fejrer de tre Marvin søstre jul med deres forældre. Men dette år har forældrene besluttet at sælge barndomshjemmet til en af søstrenes attraktive flamme.
Julefilm Pluto TV
En eventyrlig jul
Angie arbejder hårdt for at køre sin onkels virksomhed, men hendes kusine Candace får æren for det. Ved den årlige julemaskerade kan hun smide hæmningerne, og møder den rige ungkarl Nicholas.
Julefilm Pluto TV
En familie til jul
Miranda er en succesrig designer, der for nylig har fået kontakt med sin hidtil ukendte familie. Hun har også for nylig mødt og forelsket sig i Ian, en flot handyman. Men kan de blive gift til vinter?
Julefilm Pluto TV
En far til jul
Miranda voksede op med sin mor, men blev forældreløs, som ung. Blandt sin mors ting, finder hun spor der kan føre til den far hun aldrig har kendt.
Julefilm Pluto TV
En julestrid
En kynisk radiovært har et skænderi for åben mikrofon med hans medvært, som er en håbløs romantiker. Snart taler hele byen om deres fjendtlige forhold.
Julefilm Pluto TV
En ny chance til jul
En kvinde rejser et år tilbage i tiden. Tilbage til julen før hendes forlovelse gik i stykker, hvor hun vil forsøge at reparere, det der gik galt. Hun opdager at det er måske en større opgave end hun troede
Julefilm Pluto TV
En perfekt kombination
En kvinde har brug for et mirakel for at redde sin families gård og sin fars minde før julen ringer ind.
Julefilm Pluto TV
En sang til jul
En succesrig sangskriver bliver lokket tilbage til sin hjemby for at skrive en sang til 50-års jubilæet for den årlige julekoncert.
Julefilm Pluto TV
En uforglemmelig jul
En dag da Darcy cykler hjem fra arbejde, ramler hun ind i Aidan, der bliver hårdt såret og ender i koma. Darcy lærer mere om ham og indser, at han kan være den, hun har ventet på.
Julefilm Pluto TV
En uventet jul
Noelle har det perfekte setup: Et succesfuldt job, en flot kæreste og et drømmeliv. Men efter at have adopteret en pragtfuld hundehvalp, vendes hendes liv på hovedet, og kun lidt julemagi kan rette op.
Julefilm Pluto TV
Et julekys
Kayla er på vej ud af sit forhold til en kontrollerende koreograf, da hun tilfældigvis lander i en elevator, sammen med Dustin. Elevatoren sætter sig fast og spontant bliver det til et magisk kys.
Julefilm Pluto TV
Et kys til jul
Ved en julefest får Jenna et helt uforglemmelig kys af den flotte milliardær, Cooper Montgomery. At frygt for at blive såret, sværger Jenna på at modstå hans charme.
Julefilm Pluto TV
Et match til jul
Corey har altid travlt, men hun sætter hvert år tid af til at fejre sin fars minde ved at stå for byens julekonkurrence. Dog har hun glemt, hvordan det er at ville mere end det – indtil hun møder Ryder.
Julefilm Pluto TV
Et ønske til jul
Forretningskvinden Amalia tager tilbage til sin hjemby for at lukke en familieejet fabrik. Fabrikkens direktør er hendes ekskæreste fra high school, som tror, at hun er kommet for at redde fabrikken.
Julefilm Pluto TV
Forelsket på ny til jul
Caroline er ulykkelig i sit ægteskab og er på vej til at søge skilsmisse. På vej til advokaten kommer hun ud for en ulykke, får hukommelsetab og med et bliver alting ændret.
Julefilm Pluto TV
Forviklinger til jul
Addies største juleønske er at naboen Sam skal forelske sig i hende. Hun forventer ikke, at det skal gå i opfyldelse, men det virker! Bare på den forkerte nabo, Pete, der bliver smaskforelsket i Addie.
Julefilm Pluto TV
Four Cousins and a Christmas
Et hjerteskærende tab genforener fire kusiner, der skal synge ved deres bedstemors begravelse to dage før jul, hvilket tvinger dem til endelig at være ærlige over for hinanden…over lidt pizza og vin.
Julefilm Pluto TV
Genfind julens magi
Maggie er begejstret, da hun finder ud af at Mitch, som hun har været forelsket i altid, flytter tilbage til byen.
Julefilm Pluto TV
Gift før jul
Carrie har dedikeret hele sit liv til sin fars virksomhed og har ikke meget tid til et socialt liv. Men så bestemmer bedstemorens testamente, at virksomheden går til den søster, der gifter sig først.
Julefilm Pluto TV
Giv tilbage til jul
En mand, som vinder en mindre formue, beslutter sig for at sprede glæden ved sin gevinst gennem at være en hemmelig julenisse for beboerne i en lille landsby.
Julefilm Pluto TV
Hearts of Christmas DA
Da Jenny skal planlægge afskedsfest for sin vellidte hospitalschef, ryger hun i konflikt med den nye chef Matt, som er fast besluttet på at spare.
Julefilm Pluto TV
Hundehvalpe til jul
Erins selviske chef Martin kæmper for at holde sit hunde-GPS-lokaliseringsfirma kørende og forventer, at Erin skal finde et hjem til 12 efterladte hunde før jul! Men måske er Martin ikke så slem endda.
Julefilm Pluto TV
Hundelufterens juleeventyr
En gåtur med en hund, giver ikke bare nye venner, men et nyt syn på verden.
Julefilm Pluto TV
Hver anden jul
Tracie og Rick er separerede, så børnene holder altid ferie med en forælder af gangen. Denne vinter har børnene kun ét ønske – at fejre jul med begge deres forældre.
Julefilm Pluto TV
Jul i bageriet
Allison, hendes datter og hendes mor driver et bageri i en lille bjergby i Tennessee. Men en ejendomsudvikler vil opkøbe byen, så Allison og resten af befolkningen må arbejde sammen for at redde den.
Julefilm Pluto TV
Jul i højlandet
Det er jul, og Blair, en parfumeekspert fra New York, sendes af sin chef hele vejen til Skotland for at købe en sjælden parfume. Men den flotte ejer af duften er en stædig og vil ikke sælge den.
Julefilm Pluto TV
Jul i lufthavnen
To fremmede, som begge tilfældigvis arbejder med marketing, deler det sidste ledige værelse i en B&B i Montana, da en snestorm strander deres fly juleaften.
Julefilm Pluto TV
Jul lige efter bogen
Kærlighedseksperten Joanna er netop blevet single, men hun er ikke så god til at følge sine egne professionelle principper. Da hun får en stor karrieremulighed, havner hun midt i et juledrama.
Julefilm Pluto TV
Jul mellem venner
Kan bedste venner forelske sig? Naboerne Ben og Sadie plantede et lillebitte juletræ og indgik en pagt, da de var otte år gamle. Men kan de holde pagten, og vil træet og deres kærlighed vokse?
Julefilm Pluto TV
Jul som på film
To søstre bor sammen. Den ene elsker julefilm, og den anden synes bare, at de er forudsigelige: Parret mødes. De forelsker sig. Det sner. Slut. Men magien begynder, da de selv vågner op i en julefilm.
Julefilm Pluto TV
Juleenglen
Den gode samaritaner Sarah Fitzpatrick er ude for en dødsulykke lige inden jul, og befinder sig pludselig i lobbyen ved porten til Himlen. Hun er sikker på at blive lukket ind, og bliver chokeret, da hun finder ud af at hendes navn ikke er på listen.
Julefilm Pluto TV
Julekysset
Efter et spontant kys, ender en ung designer med at forelske sig i sin krævende chefs kæreste, mens hun pynter hans hjem inden en julefest.
Julefilm Pluto TV
Juleminder
Da Noelle arver sin afdøde mors hus, opdager hun at moren havde ansat Dave til at dekorere huset i julen. Han overbeviser hende om at fortsætte traditionen, og hun begynder at finde glæden ved julen.
Julefilm Pluto TV
Julen er lige rundt om hjørnet
Claire forsøger at komme lidt væk fra byens ræs i juletiden, og lejer et værelse i den stille by Glastenbury. Men byen har aflyst julen, så nu er det er op til Claire at få julestemningen tilbage.
Julefilm Pluto TV
Julens overraskelser
En kvinde modtager gaver fra en anonym tilbeder, som er inspireret af julesangen “12 Days of Christmas”.
Julefilm Pluto TV
Julens Ånd
En kvinde forelsker sig i en mand, som ikke er helt til at få fat på.
Julefilm Pluto TV
Juleudstillingen
Nell har fået til opgave at modernisere byens historiske teaterbygning af den nye ejer, Connor – en ændring, som hele byen er imod. Nell håber, at byens 12 dage lange juleudstilling kan bløde Connor op.
Julefilm Pluto TV
Lykkelig til jul
Alenemoderen Maggie må fordele sin tid mellem sin karriere og sin søn, Jordan. Jordan finder sig en tutor, Casey, til at hjælpe sig i skolen og Casey bliver en slags far for ham. Mon de tre kan finde lykken sammen?
Julefilm Pluto TV
My Christmas Dream DA
En ambitiøs butiksleder få hjælp af en enlig far, for at realisere hendes drøm om at åbne virksomhedens første internationale butik. Kan samarbejdet udvikle sig til kærlighed?
Julefilm Pluto TV
Nye traditioner
Christy er tæt på at få en stor klient i hus til sit legetøjsfirma og er endda inviteret til hans julefest. Men så finder hun ud af, at det er en Hanukkah-fest! Hun ved intet om jødedom og må få hjælp.
Julefilm Pluto TV
Oh Christmas Tree!
Da en kvinde uventet mister sit arbejde, må hun arbejde for sin familie, der sælger juletræer.
Julefilm Pluto TV
Prinsessens vinterfestival
Prinsesse Carly arbejder inkognito på et skiresort. For at planlægge resortets 50års jubilæumsfest, må hun arbejde sammen med ejerens bror, Jesse.
Julefilm Pluto TV
Sandheden til jul
Jillian er spindoktor og håndterer sin kærestes borgmesterkampagne. Hun skal møde hans familie for første gang i julen, men efter et møde med en julemand kan hun kun sige sandheden.
Julefilm Pluto TV
Smagen af jul
Da Emily, der har et lille bageri i en lille by, modtager en håndlavet julekalender fra en hemmelig beundrer, bliver alle byens indbyggere nærmest besat af at finde ud af hvem denne hemmelige afsender er.
Julefilm Pluto TV
Små mirakler til jul
Da julen nærmer sig siger Paula, lidt modvilligt ja, da hendes kæreste Daniel frier. Tante Jane fornemmer modviljen, og inviterer Paula til at holde jul i sit hjem i Nantucket.
Julefilm Pluto TV
Snowmance DA
Sara bygger en snemand, og lidt julemagi vækker hendes frosne kreation til live, så hun endelig får chancen for den eventyrromantik, som hun altid har drømt om.
Julefilm Pluto TV
Stol på dit hjerte til jul
Noelle er hjemme i Louisiana til jul og har store planer om at genoplive byens levende krybbespil, som hendes afdøde mor plejede at arrangere. Men så løber hun ind i sin high school-kæreste.
Julefilm Pluto TV
Sweet Navidad
To ambitiøse kokke arbejder sammen om at skabe en puertoricansk julemenu og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
Swept Up by Christmas
Da en kvinde bliver tvunget til at arbejde sammen med en besværlig mand for at puste nyt liv i en historisk ejendom, lærer hun at se ud over deres forskelligheder og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
Sød Julemusik
Tess Stapletons album sælger ikke længere, og hun bliver udfordret til at optage et album med den tidligere stjerne, Derek. På trods af deres uafbrudte skænderier, begynder de at falde for hinanden.
Julefilm Pluto TV
The Christmas Ball
Clare Fitzgerald tager på ferie hos sin tante Bridget i England og møder Liam, en flot historiker, der er fast besluttet på at bevise, at tante Bridgets herregård er et historisk vartegn.
Julefilm Pluto TV
The Christmas Setup
Advokaten Hugo rejser fra New York City til sin hjemby for at holde jul med sin mor, Kate. Kate arrangerer, at Hugo løber ind i Patrick, som han tidligere har været forelsket i.
Julefilm Pluto TV
The Perfect Christmas Present DA
Tom hjælper sine klienter med at finde den perfekte gave. Efterhånden som Tom lærer Jenny at kende, bliver tingene komplicerede, da han indser, at han er ved at blive forelsket i sin vens kæreste.
Julefilm Pluto TV
The Rooftop Christmas Tree DA
Sarah forstår ikke hvorfor hendes nabo sætter et juletræ på taget hvert år, selvom det er imod loven. Sammen med den anklageren John, forsøger hun at løse sagen og finde ud af naboens hemmelighed.
Julefilm Pluto TV
The Vows We Keep DA
En eventplanlægger finder kærligheden, da hun arbejder med at arrange det sidste bryllup på et historisk værtshus.
Julefilm Pluto TV
Tilfældige møder til jul
Alice og Jack har uvidende levet deres liv ved siden af hinanden i årevis, og da de tilfældigt mødes i juledagene, begynder de at få følelser for hinanden. Men er det et tilfælde eller selve skæbnen?
Julefilm Pluto TV

 

I samme kategori

Back to top button