Streamingnyt

33 Julefilm du kan streame gratis på Pluto TV lige nu

Det er så småt ved at være sæson for julefilm, og udover de der vises på tv-kanalerne, så er der også en masse på streaming naturligvis. I Viafree sektionen på gratis tjenesten Pluto TV kan du finde en række julefilm, som du hurtigt kan streame helt gratis, uden at oprette bruger, logge ind eller noget.

Herunder har vi samlet en oversigt over 33 titler, der er tilgængelige lige nu, hvor dette skrives.

Christmas Unwrapped
Charity, en ambitiøs og pragmatisk journalist, lærer hvad julen virkelig handler om, da hun undersøger Erik Gallagher, en millionær, der insisterer på, at julemanden kommer med gaver hvert år.
Julefilm Pluto TV
A Very Charming Christmas Town
Aubrey er en rejse- og livsstilsblogger, der rejser til den danskinspirerede by Solvang for at få den med i sin jule-vlog. Dér møder hun den flotte Sawyer, der åbenbart skal vise hende rundt i byen.
Julefilm Pluto TV
Små mirakler til jul
Da julen nærmer sig siger Paula, lidt modvilligt ja, da hendes kæreste Daniel frier. Tante Jane fornemmer modviljen, og inviterer Paula til at holde jul i sit hjem i Nantucket.
Julefilm Pluto TV
Angels in the Snow
Da kun et mirakel kan holde en familie sammen, gør juleferien det muligt at netop et mirakel kan ske. En hjertevarm historie om kærlighed, tab og genopdagelse.
Julefilm Pluto TV
Et match til jul
Corey har altid travlt, men hun sætter hvert år tid af til at fejre sin fars minde ved at stå for byens julekonkurrence. Dog har hun glemt, hvordan det er at ville mere end det – indtil hun møder Ryder.
Julefilm Pluto TV
Juleudstillingen
Nell har fået til opgave at modernisere byens historiske teaterbygning af den nye ejer, Connor – en ændring, som hele byen er imod. Nell håber, at byens 12 dage lange juleudstilling kan bløde Connor op.
Julefilm Pluto TV
Hundelufterens juleeventyr
En gåtur med en hund, giver ikke bare nye venner, men et nyt syn på verden.
Julefilm Pluto TV
En eventyrlig jul
Angie arbejder hårdt for at køre sin onkels virksomhed, men hendes kusine Candace får æren for det. Ved den årlige julemaskerade kan hun smide hæmningerne, og møder den rige ungkarl Nicholas.
Julefilm Pluto TV
Jul som på film
To søstre bor sammen. Den ene elsker julefilm, og den anden synes bare, at de er forudsigelige: Parret mødes. De forelsker sig. Det sner. Slut. Men magien begynder, da de selv vågner op i en julefilm
Julefilm Pluto TV
Et kys til jul
Ved en julefest får Jenna et helt uforglemmelig kys af den flotte milliardær, Cooper Montgomery. At frygt for at blive såret, sværger Jenna på at modstå hans charme
Julefilm Pluto TV
Jul i bageriet
Allison, hendes datter og hendes mor driver et bageri i en lille bjergby i Tennessee. Men en ejendomsudvikler vil opkøbe byen, så Allison og resten af befolkningen må arbejde sammen for at redde den.
Julefilm Pluto TV
Forviklinger til jul
Addies største juleønske er at naboen Sam skal forelske sig i hende. Hun forventer ikke, at det skal gå i opfyldelse, men det virker! Bare på den forkerte nabo, Pete, der bliver smaskforelsket i Addie
Julefilm Pluto TV
Hundehvalpe til jul
Erins selviske chef Martin kæmper for at holde sit hunde-GPS-lokaliseringsfirma kørende og forventer, at Erin skal finde et hjem til 12 efterladte hunde før jul! Men måske er Martin ikke så slem endda.
Julefilm Pluto TV
Sweet Navidad
o ambitiøse kokke arbejder sammen om at skabe en puertoricansk julemenu og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
The Christmas Setup
Advokaten Hugo rejser fra New York City til sin hjemby for at holde jul med sin mor, Kate. Kate arrangerer, at Hugo løber ind i Patrick, som han tidligere har været forelsket i.
Julefilm Pluto TV
Et nyt liv til jul
To kvinder bytter på magisk vi krop under julen, og lærer en vigtig lektie om familie, kærlighed og juleglæde.
Julefilm Pluto TV
Jul mellem venner
Kan bedste venner forelske sig? Naboerne Ben og Sadie plantede et lillebitte juletræ og indgik en pagt, da de var otte år gamle. Men kan de holde pagten, og vil træet og deres kærlighed vokse?
Julefilm Pluto TV
The Christmas Ball
Clare Fitzgerald tager på ferie hos sin tante Bridget i England og møder Liam, en flot historiker, der er fast besluttet på at bevise, at tante Bridgets herregård er et historisk vartegn.
Julefilm Pluto TV
Swept Up by Christmas
Da en kvinde bliver tvunget til at arbejde sammen med en besværlig mand for at puste nyt liv i en historisk ejendom, lærer hun at se ud over deres forskelligheder og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
Oh Christmas Tree!
Da en kvinde uventet mister sit arbejde, må hun arbejde for sin familie, der sælger juletræer
Julefilm Pluto TV
Four Cousins and a Christmas
Et hjerteskærende tab genforener fire kusiner, der skal synge ved deres bedstemors begravelse to dage før jul, hvilket tvinger dem til endelig at være ærlige over for hinanden…over lidt pizza og vin.
Julefilm Pluto TV
A Chance for Christmas
Influenceren Christina Chance får sit livs mulighed: et lukrativt sponsorat fra sit drømmebrand. Men opdager, at hun er fanget i en tidslomme, hvor den samme juleaften gentages i en uendelighed.
Julefilm Pluto TV
Cooking Up Christmas
Da en kok får den udfordrende opgave at lave mad til en professionel atlet til jul, får hun tilliden til sine egne evner tilbage og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
Den helt perfekte jul
I sin uendelige søgen efter den helt perfekte jul, bliver Darcy på magisk vis, transporteret til sin julelandsby, hvor alt er helt perfekt og det er jul hver eneste dag.
Julefilm Pluto TV
Christmas in My Heart
Violinisten Beth vender tilbage til sin hjemby efter sin mors død for at undervise datteren af en ensom countrymusikstjerne og forberede hende til den kommende julekoncert.
Julefilm Pluto TV
Christmas Ever After
Presset af en deadline tager forfatteren Izzi til den hyggelige kro Antler Inn i Silver Springs for at skrive sin nyeste roman færdig kun få dage før jul.
Julefilm Pluto TV
Christmas at Maple Creek
En forfatter samler sin familie og venner for at redde en elsket by inden jul og finder kærligheden undervejs.
Julefilm Pluto TV
A New York Christmas Wedding
Det kan være svært nok at holde en god jul, uden at der bliver lagt et bryllup oveni. Men det er netop det, der venter Jennifer Ortiz, som føler sig presset til at spille rollen som “den perfekte brud”.
Julefilm Pluto TV
A Golden Christmas
Jessica er en advokat, som vender hjem til sine forældre for at holde jul. Da hun opdager, at barndomshjemmet er blevet solgt til en fremmed, forsøger hun at finde en måde at købe det tilbage.
Julefilm Pluto TV
A Christmas Mission
Designer og iværksætter Emma King har længe drømt om at sælge håndlavede ting til hjemmet, så nu åbner hun en butik sammen med sin veninde.
Julefilm Pluto TV
A Star For Christmas
Cassies bagerbutik er en succes, men det er hendes kærlighedliv ikke. Der bliver imidlertid vendt op og ned på alt, da hun intetanende forelsker sig i en berømt og berygtet skuespiller.
Julefilm Pluto TV
Et ønske til jul
Forretningskvinden Amalia tager tilbage til sin hjemby for at lukke en familieejet fabrik. Fabrikkens direktør er hendes ekskæreste fra high school, som tror, at hun er kommet for at redde fabrikken.
Julefilm Pluto TV
Smagen af Jul
Da Emily, der har et lille bageri i en lille by, modtager en håndlavet julekalender fra en hemmelig beundrer, bliver alle byens indbyggere nærmest besat af at finde ud af hvem denne hemmelige afsender er.
Julefilm Pluto TV

Image

I samme kategori

Back to top button