Streamingnyt

Jul på Netflix 2021 – udvalgte film og serier

På Netflix er der igen i år rig mulighed for underholdning, så du kan lade op til en dejlig jul. Hvad enten du er til at se klassiske favoritter igen og igen, eller opdage nogle helt nye.

Blandt de nye titler der har premiere er blandt andet den danske serie Nisser, der handler om en familie på fire, der tager til en dansk ø for at holde jul – indtil datteren finder og tager en vaskeægte babynisse med hjem og sætter alles liv i fare.

Father Christmas is Back

Father Christmas Is Back Netflix

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kan streames nu

Fire meget forskellige og uenige søstre får et lynkursus i familiesammenhold, da deres forsvundne far dukker op til jul på familiens fornemme herregård.

 

Single All the Way

Single all the way netflix

Premiere den 2. december

Peter (Michael Urie) er desperat efter at undgå familiens dom over hans evige singlestatus, så han overbeviser sin bedste ven, Nick (Philemon Chambers), om at spille hans kæreste, da han skal hjem på juleferie. Men da Peters mor (Kathy Najimy) sætter ham op på en blind date med den smukke træner James (Luke Macfarlane), går alting galt.

 

1000 km fra julen

Premiere den 24. december

Et juleeventyr, en romantisk komedie og en historie om en mand i trediverne, som – modvilligt – lærer, hvordan man kommer i julestemning.

 

The Holiday

Kan streames nu

Amanda fra Los Angeles (Cameron Diaz) og Iris (Kate Winslet) fra London er begge havnet i en ond cirkel af utro mænd og beslutter at bytte hjem.

 

🎄 NETFLIX-SERIER 🎄

 

Nisser

nisser netflix
Foto: Henrik Ohsten / Netflix

Premiere den 28. november

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser. Virkelige, uhyggelige nisser, der inspirerede de folkesagn og myter, vi alle kender. Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

 

Hjem til jul, sæson 1 og 2

Hjem til jul

Kan streames nu

30-årige Johanne oplever at være den eneste single blandt hendes venner og familie. De konstante kommentarer om hendes singleliv og samfundets forventninger til, hvad der skaber den perfekte jul, begynder at gå hende på. Med kun 24 dage tilbage sætter Johanne alt ind på at finde ’den eneste ene’, som hun kan tage med hjem til jul. I denne romantiske julekomedie kan du også opleve danske Ghita Nørby i rollen som Johannes patient.

 

🎄 NETFLIXBØRNE- OG FAMILIEFILM 🎄

 

Film: Drengen, de kaldte Jul

Drengen de kaldte jul

Premiere den 24. november

I denne julefilm møder vi Nikolas – en helt almindelig dreng, der drager ud på et ekstraordinært eventyr i det snedækkede nord på jagt efter sin far. Faderen selv er på jagt efter et magisk land beboet af nisser, Elfhelm. Sammen med det stædige rensdyr Blitzen og hans loyale kælemus opdager Nikolas, at intet er umuligt – i denne magiske, komiske og kærlige julehistorie.

Film: Robin Rødkælk

Robin Roedkaelk

Premiere den 24. november

En stop-motion-kortfilm og julespecial fra Aardman Animations. Fordi hendes æg ved et tilfælde ruller ind på en losseplads, bliver rødkælken Robin opdraget af en kærlig musefamilie. I takt med at hun bliver ældre, bliver deres forskelligheder mere tydelige. Robin begiver sig ud i kuppet over dem alle for at bevise over for familien, at hun kan være en god mus – men finder til sidst ud af, hvem hun virkelig er.

 

Film: Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr

Kan streames nu

Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr er et musikalsk eventyr, en visuel fest og et friskt, energisk pust for hele familien. I byen Cobbleton følger vi den legendariske legetøjsmager Jeronicus Jangle (Forest Whitaker), der har huset fuld af fantastiske opfindelser. Da hans betroede lærling (Keegan Michael-Key) stjæler den mest værdifulde opfindelse af dem alle, er det op til hans lige så skarpe og opfindsomme barnebarn (Madalen Mills) – og en længe glemt opfindelse – at læge gamle sår og genoplive magien.

 

Film: Klaus

Kan streames nu

Jesper (Jonatan Spang) er postakademiets værste studerende, og som straf bliver han udstationeret på en iskold ø over polarcirklen, hvor de lokale beboere bruger det meste af deres tid på at bekrige hinanden. Netop som Jesper er ved at give op, møder han den lokale lærer Alva (Christiane Schaumburg-Müller), som bliver hans ven og allierede. Han møder også Klaus (Lars Mikkelsen), en mystisk tømrer, der bor alene i en hytte fyldt med håndlavet legetøj. Disse venskaber bringer latteren tilbage til Smeerensburg og skaber et miljø med generøse naboer, magisk lærdom og omhyggeligt ophængte julesokker på kaminhylden.

Kilde: Netflix presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button