TV-Nyt

Jul med Trines mor

- DR2 adventskalender i fire dele

Til de voksne, er der i år på DR2 en adventskalender i fire dele af skuespiller og manuskriptforfatter Lisbeth Wulff.

Serien er tilgængelig hver søndag i advent klokken 8.00 på DRTV – første gang søndag den 29. november. De fire afsnit bliver ligeledes vist på DR2. De to første afsnit klokken 21.00. Det tredje klokken 21.10 og det sidste den 20. december klokken 21.40.

JUL MED TRINES MOR er baseret på Trines mors telefonsamtaler med Trine, som de fleste nok kender fra ‘Rytteriet’ på DR2 eller fra P1. I serien tegner alt sig i udgangspunktet lyst for Trines mor – det bliver alle tiders juleaften. Og så alligevel… for Trine er blevet fyret, har ikke været sig selv på det sidste og tager nu ikke sin telefon. Nogen må gøre noget! Ifølge Lisbeth Wulff kan man glæde sig til en videreudvikling af det univers, som vi kender, hvor telefonledningen, som en anden navlestreng, sikrer en lidt for tæt kontakt mellem mor og datter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er grundlæggende en komedie om, hvad der sker, når en person pludselig trækker sig fra familien og alle de store følelser, som det skaber. Og så også lidt en historie om at sortere skrald. Det hele pakket ind i et grotesk, sjovt, dramatisk og til tider også sørgeligt univers, der viser hvad der sker, når ’mor’ pludselig skal rejse sig fra sofaen og se sin datter i øjnene…

Medvirkende: Bodil Jørgensen, Lisbeth Wulff, Jarl Forsman, Ellen Hillingsø, Roberta Hilarius Reichardt, Kit Eichler og Finn Nielsen.

Jul med Trines mor
Jul med Trines mor

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image

I samme kategori

Back to top button